|

Aankopen doen via Twitter

Ik ben dus dol op Twitter. Heb je geen idee hoe Twitter werkt? Ik heb er hier een artikel aan gewijd.

Een van de accounts die ik volg is die van ClickforArt . Dit is een bedrijf dat kunstwerken van onder andere Mijn Schatje verkoopt op onder andere (donzen)kussens, kopjes en slaapmaskertjes (helaas al uitverkocht…. Shit!). Van alles dat ze in hun assortiment hebben, zijn er maar 250 stuks gemaakt, made in the UK (lees: je moet er dus snel bij zijn). Ze hebben de mooiste, meest hebberig makende artikelen, zoals Tara McPherson en mijn flavour of the month Candybird. Nu slaap ik elke dag met een slaapmasker (dit heb ik overgehouden tijdens het kamperen op Lowlands. Als je tot laat aan het swingen bent in de India en de Bravo dan komt de zon al heel snel op als jij net in je tentje ligt. Tip voor als je volgend jaar ook naar Lowlands wilt (zie ook mijn artikel over Lowlands 2010 ) dus dit vond ik wel een goed excuus om dit te kopen.

Ik schets je de situatie: Er gaat een mailtje richting vriendlief met de titel:” Ik
kon er niets aan doen!”En in de mail alleen de link. Mail terug:”Ttja nee, dat snap ik daar kon jij ook niets aan doen dat ze dat hebben gemaakt!” (lief issie he, wat natuurlijk vind vriendlief het onzin om een slaapmaskertje te kopen met een afdruk van Candybird…. Je slaapt toch en je hebt je ogen dicht… mannenlogica zit best wel wat in.)
Ondanks deze mooie logica, zie hier:


Koop jij ook regelmatig iets naar aanleiding van een Tweet? Shop je sowieso vaak online? Heb je nog tips van Tweeps die ik MOET volgen?

Posted by on augustus 25 2010. Filed under Art, Found. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

6 Comments for “Aankopen doen via Twitter”

  1. die is moooi!!! en lief!!!! ik ga ze ook meteen volgen :)

  2. Ik ben ergens wel blij dat die kussentjes een donsvulling hebben, anders had ik ze allemaal gekocht!

  3. awesome! Kozyndan theekopjes! Tx voor de tip!

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid