|

Audrey Kawasaki

Audrey Kawasaki (geboren op 31 maart 1982) is een schilder uit Los Angeles, bekend om haar karakteristieke, erotisch geladen afbeeldingen van jonge, adolescente vrouwen. Ze schildert haar olieverfschilderijen rechtstreeks op houten panelen haar stijl is beschreven als een mix van Art Nouveau en de Japanse manga.

Haar scherpe grafische beelden wordt gecombineerd met de natuurlijke nerf van het hout dat ze schildert op panelen, waardoor haar werk als ‘warmer’ gezien wordt. De thema’s in het werk van Audrey Kawasaki’s zijn ”tegenstrijdigheden in zichzelf”. Haar werk is onschuldig, maar erotisch.

Kawasaki studeerde beeldende kunst schilderij voor twee jaar aan het Pratt Institute in New York City, maar vertrok na twee jaar zonder het behalen van haar diploma. Sinds het jaar 2006 wordt Kawasaki als een rijzende ster in de Los Angeles kunstscène beschouwd.

Posted by on augustus 5 2010. Filed under Art, Found. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid