|

De leukste paaseieren maken met kinderen

Pasen is in aantocht! Gekleurde kuikentjes, paasbomen, gele servetten en chocolade eieren overspoelen de winkels. Wil je je huis voor de paasdagen ook in lentesfeer brengen? Of ga je wat qualitytime met je dochter doorbrengen tussen de eieren?  Wij zochten de volgende tutorials en inspireerde ideetjes om de leukste, mooiste en meest hippe paaseieren te versieren.

De leukste paaseieren zelf maken

Iets wat voor veel mensen toch wel bij Pasen hoort zijn eieren, zeker bij het paasontbijt. Je kunt je paaseieren ouderwets verven, maar er is zoveel meer mee te doen. Leef je uit een doe een middagje creatief. Hieronder de leukste, mooiste en schattigste eieren voor Pasen.
Je kunt je paaseieren natuurlijk in plaats van ze te verven  ook met bloemen versieren.
Met deze vrolijke haasjes begint je dag meteen goed en ze zijn heel erg snel gemaakt.

Neon is dè kleding- en interieurtrend van 2012. Dus waarom geen neon ei? En hoe cute zijn de duiker eitjes?
Of geef je pasen glamour met een hysterisch over the toppers glitter ei polkadot ei met glitter.

Eerder vertelden we je al over masking tape , maar had je al bedacht dat je in plaats van de eieren te verven je ze ook heel goed kunt versieren met tape?

Wat dacht je van een ei met schoolbordverf?

Heb je wel zin in Pasen, maar niet in beschilderde eieren? Hou Airmagazine in de gaten voor nog veel meer leuke Paasideeën! En neem een kijkje op onze Pinterest boards voor meer leuks.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jedan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 25 2012. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “De leukste paaseieren maken met kinderen”

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021