|

Expositie”Een week” in Go Gallery

Illustrator Raymond Lemstra sloot zich, dat heb je hier op Airmagazine al eerder  kunnen lezen, een week op om in 7 dagen van intensieve samenwerking een expositie neer te zetten.

Het was gezellig druk in de Go Gallery, tijdens de opening van “Een Week” Een expositie van Raymond Lemstra van stukken die bij samen met 7 andere kunstenaars maakte.

De volgende kunstenaars maken deel uit van dit project:
Raymond Lemstra met Jeroen Erosie, Merijn Hos, Stefan Glerum, Wayne Horse, Daan Botlek, Femke Hiemstra en Job Wouters.

wayne-horse-femke-hiemstraHet is echt een aanrader om even bij de Go Gallery langs te gaan aan de Prinsengracht 64 in Amsterdam want de stukken die in een week zijn gemaakt zijn stuk voor stuk prachtig. De meeste stukken waren €900 Euro, niet duur maar het zat niet in mijn portemonnee. De stukken die ik trouwens wel had willen hebben waren de stukken van Raymond Lemstra en  Femke Hiemstra alleen deze waren binnen een kwartier verkocht, zei het oranje stickertje onder de prijs. Het waren de 2 enige stukken die verkocht werden tijdens mijn aanwezigheid, You Go Girl!

“Een week” is tot 19 juni te zien bij:
GO Gallery
Prinsengracht 64
1015 DX Amsterdam

Posted by on mei 24 2011. Filed under Art. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021