|

lowbrow art liefhebbers opgelet!

Ben je een lowbrow art liefhebber, let dan goed op. Little gallery Amsterdam komt met een nieuwe expositie en wel op 16 december in de Chiellerie Gallery. Weet je nog niet wat je wilt geven of krijgen met de kerst? Dan weet je het nu.

Little gallery amsterdamLittle gallery Amsterdam:

In 2011 begonnen aan huis op het Amstelveld, een kleine ruimte aan de straatkant van de woning werd omgetoverd tot een ‘Little’ gallery en door de enorme verslaving van de eigenaresse Michèle Molenaar is het uitgegroeid tot een geweldige Lowbrow collectie die zowel online, als op beurzen te verkrijgen is. Het mooie van de vaak limited edities is dat ze nog betaalbaar zijn ook.

De expositie:
Chiellerie Gallery Amsterdam, is een doe het zelf galerie die je per week of per weekend kunt huren gelegen aan de Raamgracht 58 (vlakbij het Waterlooplein en de Nieuwmarkt).

limited editionVoor deze eerste editie van Little Gallery Amsterdam & Friends heeft LGA Noor van Spaendonck, en Lucanna Bosma uitgenodigd. Zij verkopen zelf hun eigen werk. Ook is er een nieuw project van Alljan Moehamad te zien, je koopt een stapel A4tjes (met print)+ Alljan die het bij jou op de muur komt aanbrengen!!! Hoe cool is dat!?

Opening 16 december van 17:00 tot 22:00
Zaterdag en Zondag open van 14:00 tot 18:00

winactie:
Speciaal omdat airmagazine een jaar is geworden geeft L.G.A. een hand gesigneerd werk van niemand minder dan Dean McDowell weg. (hierover volgende keer, meer, over hoe je er aan kan komen).

Kan je tot die tijd niet wachten er is nog zoveel geweldig werk van o.a. Jason Freeny, Kelly Durette tot en met Kathie Olivas te vinden op littlegalleryamsterdam. Kom dat zien!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 2 2011. Filed under Art, Art is in the air. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel