|

Raymond Lemstra en Femke Hiemstra doen het vandaag!

Raymond Lemstra en Femke Hiemstra doen het samen en Airmagazine zit er  bovenop. Dat klink allemaal een beetje raar maar lees eerst onderstaand persbericht maar eens van GO Gallery:
Illustrator Raymond Lemstra sluit zich een week op om in 7 dagen van intensieve samenwerking een expositie neer te zetten.

Vanaf donderdag 5 mei verruilt Raymond Lemstra een week lang zijn huis voor de GO Gallery aan de Prinsengracht 64 in Amsterdam. Hij zal tot en met woensdag 11 mei elke ochtend een andere bevriende artiest in zijn tijdelijke onderkomen ontvangen om een dag mee samen te werken.

Raymond Lemstra is een kunstenaar/illustrator uit Groningen. Werkzaam als freelancer en autonoom kunstenaar miste hij de spontane interactie met andere creatieven die bijvoorbeeld op de academie nog een natuurlijk gegeven was.Vanuit deze gedachte om weer de samenwerking op te zoeken en elkaar te kunnen inspireren ontstond het project ‘Een Week’. Naast een persoonlijk streven van Raymond om interactie met andere kunstenaars te bewerkstelligen zal deze week ook een interessante inkijk geven in de creatieve wereld van nu, waarbij lijnen elkaar kruisen en er onverwacht werk ontstaat. Het gehele proces en de uiteindelijke expositie zullen een bijzonder document worden.

De volgende kunstenaars maken deel uit van dit project:
Raymond Lemstra
www.raymondlemstra.nl/ met;
dinsdag 10 mei 2011: Femke Hiemstra www.femtasia.nl/
woensdag 11 mei 2011: Job Wouters www.jobwouters.com/

Op vrijdag 13 mei vindt de opening plaats van de expositie “Een Week” en zullen alle in deze week gecreëerde werken geëxposeerd worden.
Opening expositie: Vrijdag 13 mei 2011, 17.00-20.00
Expositie: 13 mei – 19 juni

Vandaag doet Raymond het dus met Femke. Ik ben heel erg benieuwd naar de uitkomst van deze  en de andere samenwerkingen dus aankomende vrijdag kun je me vinden bij de opening.

Posted by on mei 10 2011. Filed under Art. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Raymond Lemstra en Femke Hiemstra doen het vandaag!”

  1. Danielle Pattiasina

    Ik ben gisteren geweest en ik ga NU een verslagje schrijven

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021