|

Top vijf leukste versiering bij het paasontbijt

Pasen komt er aan en de Xenos, Blokker en het Kruidvat liggen  vol met paasversiering. Hartstikke leuk, maar misschien wil je iets anders, iets wat niet iedereen heeft om je paasbruch gezelliger te maken. Laat je inspireren door deze diy paaseieren en versiering en ga zelf aan de slag!

verhuizen-met-pasenBen je aan het verbouwen  of houd je van simpel? Deze garland vond ik op modern parents messy kids Knip je kleurstaaltjes van de Gamma in eivorm en maak er een slinger van. Stukjes vinylbehang werken ook prima.

watervaste-stift-eierenBeschilder je eieren eens  in panterprint, met een hennapatroon, plak er pailletjes op of doop ze in de glitter. Met een watervaste stift kun je snorretjes op je eieren tekenen of  je grafitti kunsten op ze loslaten. Alisa Burke koos voor simpele paisley  en bloemendessins.

paasversiering-met -kruissteek

Ik ben helemaal geïntrigeerd door deze paaseieren die ik op Wikipedia vond en die met kruissteek zijn versierd.  Forostyuk Inna uit de Oekraine maakte ze van ganzenei en acryl.  De eieren zien er zo geborduurd prachtig uit, maar onmogelijk na te maken. Maar kruissteken tekenen is natuurlijk ook een idee….

paaskrans-zelf-maken-voor-deurBen je een doorgewinterde crafty lady  èn ben je handig met lijmpistool, dan is deze krans die blogster The Sweet Survival maakte misschien wat voor je. Je bent er vast wel een goede middag zoet mee, maar je kunt deze lente tegenhanger van de pompom krans ieder jaar opnieuw gebruiken.

Helemaal bijzonder vind ik het werk van Eiermeester Franc Grom  dat ik hier vond.Met een elektrisch boortje maakt hij maar liefst tussen de  2500 en 3500 gaatjes  in de eieren tot ze wel van kant lijken.

Posted by on april 22 2011. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

6 Comments for “Top vijf leukste versiering bij het paasontbijt”

  1. Ik heb dit jaar eigenlijk helemaal niets gedaan rondom paasversieringen… #geen tijd. Maar ik vind dat eerste idee heel erg leuk!

  2. Morgen post ik een idee dat je zeker weten geweldig vind en ook wel gaat uitproberen. Het is zo kawaii en makkelijk!

  3. Is het binnen een half uur klaar en hoef ik niets te kopen? Dan heb ik wel tijd haha

  4. Leuke eieren en die laatste is inderdaad verbluffend! Nu maar even mijn paasversiering uit de opslag halen, ik was het bijna vergeten…Fijne paasdagen!

  5. Ik denk dat het nog geen vijf minuutjes kost!

  6. kom maar door dan!

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid