|

Amsterdam Fashion Week; EVAN Menswear ss15

Evana Kuik studeerde in 2013 af aan de WDKA en heeft nu al haar tweede show tijdens Mercedes Benz Fashionweek in Amsterdam. Met EVAN Menswear zet zij de moderne look voor de nieuwe zakenman neer.

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-18

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-07

De show opent terwijl er een DJ bij de opening staat en twee muzikanten tussen de kijkers. Met groene lichtjes worden wij belicht en dan begint de show pas echt. Ik waan mij weer een beetje in mijn jeugd toen ik tv-programma’s keek als The Young Ones. Ik zie baardjes, lang haar en rebellerende jonge mannen. Beetje schoppend tegen schenen, maar met invloeden van de echte zakenmannen in pak.

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-23

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-10

Evana heeft zicht laten inspireren door muziek, sport en subculturen. Dit laat zich ook zien door teksten die op de rug van een jack staan. Je ziet dit ook terug komen in de keuze van de modellen, of soms beter gezegd anti-modellen. Haar doelgroep laat ze over de catwalk lopen.

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-21

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-26

Het kleurenschema is vrij donker met hier en daar wit of een donkere kleur. Er spat een enkele keer een felle kleur uit. Officieel is het dan een collectie voor de man, maar als vrouw zou ik hier toch ook wel items van in mijn kledingkast willen hebben. Niet omdat het vrouwelijk is, maar de mix van comfortabele stoffen en een enkele print vind ik erg fijn.
EVAN Menswear heeft trouwens t/m vrijdag 25 juli een pop- up store op de Meent 123 in Rotterdam.

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-28

Airmagazine-Fashionweek-EVAN-29

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on juli 16 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid