|

Amsterdam Fashion Week;Ready to Fish SS2015

Ilja Visser stuurde haar modellen in eenvoudige, rustige outfits de catwalk van de Gashouder op en zorgde daarmee voor sprakeloze modeliefhebbers en lawaaiige fototoestellen. Wat waren de hoogtepunten van de Ready to Fish ss15-show?     

Zwart, wit maar ook kleur

Even leken zwart en wit te overheersen in de ss15-collectie van Ilja Visser, maar na een tijdje kwam er wel degelijk kleur op de catwalk. Kleur van het soort dat een zakelijke en tegelijkertijd speelse en vrouwelijke draai geeft aan outfits. Denk: zwarte, nauwsluitende rok met lila, blauwe en mosgroene figuren erop, zandkleurige, korte bermuda met idem print, en glimmende tops in de mooiste kleur geel die je ooit hebt gezien.

readytofish-beige-dress

Onze favoriet

Waar ons oog vooral op viel? Het jumpsuit van soepele spijkerstof, met taille accentuerende veter en rits van borst tot kruis. Met zo’n lang maar licht vest eroverheen niet alleen gekleed en stijlvol, maar ook comfortabel als wat en met een stel goede hakken niet minder sexy dan een jurkje. Al blijft zo’n little black Ilja-dress ook mooi.
teampeterstigter-fashionweek14

teampeterstigter-fashionweek14

teampeterstigter-fashionweek14

teampeterstigter-fashionweek14

teampeterstigter-fashionweek14

teampeterstigter-fashionweek14

Zo doe je dat na

Strakke broekenaanbidders opgelet: laat die lievelingsbroek nog maar even in je kast liggen. Als het aan Ilja Visser ligt, lopen we ook volgende zomer nog met de skinny rond. Tip: ga voor een model dat aan de bovenkant wat losser zit dan om de benen. Nog een tip: haal die sporttas van zolder en hang ‘m aan je arm. Zo’n grote, vierkante tas is modieuzer dan je dacht. Ook met losse, luchtige shorts die tot halverwege je bovenbenen komen zit je helemaal goed.

ilja-visser-look

Maak je look af door een diepe zijscheiding in je (steile) haar te maken, om het vervolgens in een lage paardenstaart te binden. Oranjerode lipstick op, sterke wenkbrauwen tekenen en klaar ben je.

Beeld: TeamPeterStigter

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 12 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...