|

Aveda Holiday Gift Set – Relief Soulagement

Ken jij het merk Aveda al? Het is een super duurzaam merk dat niet alleen veel goeds doet voor het milieu, maar ook voor jou! Maar dat is niet alles.. speciaal omdat Airmagazine 1 jaar bestaat hebben we een win actie en kun jij fijne Aveda producten winnen! Meer weten over Aveda en wat je kunt winnen, lees hier verder…

Aveda
Aveda heeft fijne pure organische beauty producten, allemaal gebaseerd op bloemen- en plantenextracten.  Ze hebben een groot assortiment pure luxe producten voor  haar- en lichaamsverzorging.  Aveda staat niet alleen bekend om haar pure producten, het is een merk dat bewust en duurzaam is. Ze willen graag iets teruggeven aan de samenleving, dit beïnvloedt ook de manier waarop alles geproduceerd wordt. Aveda helpt inheemse volkeren aan werk door traditionele producten bij hun te halen.  Zo komt het prachtige lokta papier van de Aveda Holiday collectie uit Nepal. Verder zijn alle producten dierproefvrij. Aveda is dus erg goed bezig!

duurzame- verzorging-aveda

Holiday Gift Set – Relief Soulagement
Wil jij eventjes helemaal tot rust komen, je hoof leeg maken en helemaal tot jezelf komen? Smeer dan je vermoeide handen en voeten in met Hand Relief en Foot Relief. sinterklaas-kado-astma-airmagazineDeze producten zitten in het Holiday Gift Set – Relief Soulagement en kun je nu bij ons winnen! Het is een luxe set en is verpakt in een mooie geschenkendoos ontwikkeld met dat prachtige papier uit Nepal.  Relief Soulagement kost normaal €66,50. Een paar Air-girls (ik ook!) hebben al wat Aveda producten uitgeprobeerd en het resultaat was goed. Het zijn zachte producten en geven bij een gevoelige huid geen vervelende reacties.

Wil je kans maken op het Holiday Gift Set – Relief Soulagement t.w.v. €66,50?  Lees hier hoe je zo’n heerlijk pakketje kunt winnen!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 29 2011. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Aveda Holiday Gift Set – Relief Soulagement”

  1. Lijkt me heerlijk! Die tourmaline scrub is ook al zo fijn. En het is wel lekker als iets een keer ergens naar ruikt en je er geen rare reacties op krijgt!

  2. Fijn om te horen dat Aveda zo meedenkt met het mileu en de mensen.Ik las pas dat bijvoorbeeld in veel scrubproducten plastic zit, dat is toch ongelofelijk?

  3. ik heb er nooit iets van gekocht, maar het komt bij mij wel over als een zeer zen groen product/lijn

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel