|

Beelden van The Fashionlisst

Vrijdag 1 april waren we aanwezig bij de vip avond van Fashionlisst in de RAI. Er was een keur aan artikelen te vinden, Candy Dulfer trad op en er waren modeshows.

modellen-michael-barnaart-van -bergenIk was vooral erg gecharmeerd van de  modeshow van Michael Barnaart van Bergen. Zijn tijdloze tricot jurkjes zijn simpel, elegant en sexy. De wrapdresses zijn denk ik ook heel mooi als je iets voller bent. De jurken zijn zeker niet goedkoop, € 200,- ongeveer, maar als je dat vergelijkt met confectiemerken vind ik  dat wel meevallen. Van de jurken van de Haagse ontwerper wordt immers maar een beperkt aantal gefabriceerd.

marine-jurk-fashionlisst-showgestreepte-jurk-kika-avond

Deze lange, rode jurk van Michael Barnaart van Bergen werd samen met een aantal andere items verloot. De opbrengst van de loterij ging naar Kika.do-fashionlisst-modeshow

Er waren ook mooie ballerina’s  van French Sole te koop, kleding van Betsy Johnson, designer pumps, kleding van Fornarina, Supertrash en Tommy Hilfiger en hele leuke tassen van Juicy Couture. Het totale aanbod vonden we niet adembenemend, maar voor een eerste keer ook zeker niet verkeerd.
Ben jij naar Fashionlisst geweest? Heb je veel gekocht?

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on april 7 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Beelden van The Fashionlisst”

  1. Foto’s zien er echt tof uit

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid