|

Betaalbare Bas Kosters voor Zeeman

Donderdag 15 september 2011 werd de collectie Bas for Zeeman gelanceerd. Kleurrijk, speels en anders; met een kussengevecht. Bas Kosters en Zeeman hebben samen een geweldige en vrolijke seventies inspired collectie ondergoed en pyjama’s uitgebracht met alle voordelen van dien; Alle creativiteit van Bas Kosters en de betaalbare prijzen van Zeeman.

Kleurrijke Kosters
Bas Kosters is bij het grote publiek vooral bekend vanwege zijn kleurrijke uiterlijk, piercing en tattoos, zijn samenwerking met Bugaboo en zijn anti- fashion feestjes. Modeliefhebbers kennen hem ook vanwege zijn geweldige kledingontwerpen.

Twee keer creatief
Met Zeeman heeft Kosters de kans gegrepen iedereen zijn tomeloze creativiteit en eigen beeldtaal te laten zien. En Zeeman heeft na de Muts have campagne en de Frank show op de AIFW 2011 weer een briljante zet gedaan waarmee ze modeland opschudden.

Typisch Bas
Bas Kosters is gefascineerd door jaren 70 ondergoed en heeft dit als uitgangspunt gebruikt voor zijn Bas for Zeeman collectie slips, slaapshirts en hemden. Je ziet het aan alles: De kleuren, de natuurlijke materialen, de contrasterende afwerking en snit. De typische Bas touch zie je ook terug in de prints. Kosters heeft met Bas for Zeeman het gegeven Zeeman perfect terug laten komen in de tattoo prints en de styling ( met gevouwen bootjes! De Bas Zeeman pop!)  op het promotiemateriaal.

Goedkope must have
Je kunt de dames en herenlijn vanaf 19 september 2011 bij alle ruim 200 Zeeman filialen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk vinden en het goedkoopste item is € 2,99.  De collectie schijnt in sommige filialen al  in de winkel te liggen, dus ga snel even lang bij Zeeman!

Posted by on september 17 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid