|

Betaalbare brillen op sterkte bij Brillen24

Als je brildraagster bent en geen zin hebt om uitgebreid  te shoppen voor je zonnebril op sterkte, of je als echte fashionista bent die het liefst bij iedere outfit een ander model draagt is Brillen24 een handige site om voor weinig je nieuwste bril aan te schaffen.

Mijn eerste bril
Een maand of drie geleden kwam ik erachter  dat ik een bril nodig had. Er ging een wereld voor me open. Omdat ik weer scherp kon zien èn omdat ik opeens moest kiezen tussen een bril of lenzen, wel of geen ontspiegeld glas, een vintage exemplaar of onopvallend model. Gelukkig liep ik spontaan tegen mijn favo bril aan, in Londen. Een paar daagjes later kwam mijn enthousiaste, brildragende zus, net als mijn moeder van het type bij- iedere- outfit- een- bril met de tip eens op Brillen24.nl te kijken, zij had daar al meerdere exemplaren aangeschaft. Nou had ik behalve make- up tips voor bij een bril even niets nodig, maar nieuwsgierig als ik was besloot ik  toch even een kijkje op hun site te nemen.
goedkope-brillen-online

Vintage monturen voor weinig
Brillen24 is een webshop waar je voor een fijn bedrag hippe zonnebrillen zonder sterkte, onopvallende brillen met enkelvoudige en vintage inspired brillen met multifocale glazen kunt aanschaffen. En kun je echt niet beslissen omdat je het liefst de kleur van je montuur met je kleding matcht, dan neem je er gewoon twee! Een bril van brillen24 met ontspiegelde, enkelvoudige glazen heb je al voor €39,- een exemplaar met multifocale glazen kost €149,-

goedkope-brillen-online

Simpel en snel je nieuwe bril in huis
Het werkt erg simpel. Je maakt een account op brillen24 aan, vervolgens kun je een foto uploaden en daarmee verschillende monturen uitproberen om te zien welke bril je het beste staat.  Op de site kun je bij iedere bril gemakkelijk belangrijke gegevens zoals de afmetingen, de breedte van het montuur, het gewicht enz. nalezen, wat je keuze vergemakkelijkt. Betalen gaat gemakkelijk d.m.v. PayPal, iDeal, creditcard of overschrijving en binnen twintig werkdagen heb je je nieuwe bril in huis!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 12 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Betaalbare brillen op sterkte bij Brillen24”

  1. [...] Betaalbare brillen op sterkte bij Brillen24 | Airmagazine [...]

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid