|

Betaalbare glamour van Bagsac

Het van origine Nederlandse accessoirelabel Bagsac verovert Europa met haar uitgesproken collectie ‘statement bags’ waarin glamour en verleiding de hoofdrol spelen.
Luxe details en hoogwaardige materialen leiden stuk voor stuk tot krachtige ontwerpen met een stevige attitude. Een designer look- and- feel voor een betaalbare prijs. Bagsac ontwerpt voor de vrouw die door middel van haar accessoires een statement durft te maken.

Designer look- and- feel
Bagsac introduceert een brede collectie tassen en accessoires die perfect aansluiten op de lifestyle van een powervrouw. Een vrouw die midden in het leven staat en zich als een kameleon aanpast aan de momenten van de dag.

Italiaanse glamour
Voor de voorjaar/zomer collectie 2011 maakte Bagsac een uitstap naar het Italiaanse jetset eiland Capri. Geïnspireerd op de ongerepte natuur van het eiland en de sophisticated elegantie van Italiaanse stijliconen van weleer geldt het credo less is more.  Simpel in zijn eenvoud, krachtig in zijn uitvoer. Opvallend in de collectie zijn de vele avondtasjes en clutches, afgekeken van de rich and beautiful die Capri rijk is. bagsac-capri

Een Bagsac tas heb je al vanaf  €34,95 en reistrolley ‘s kosten € 119,95. Wil je zo’n mooie statement bag? Doe dan mee aan onze Bagsac winactie en misschien steel jij deze zomer de show met zo’n stylish Gaia Bag!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juni 28 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Betaalbare glamour van Bagsac”

  1. Die witte is ook zo schattig :-)

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...