|

Chanel N°5 Eau Première Vogue party

Het nieuwe Chanel parfum, CHANEL N°5 Eau Première werd 29 mei feestelijk gepresenteerd. Het Vogue team zorgde er voor een spetterend, prachtig aangekleed event voor de happy few die uitgenodigd was. Air- girl Fleur was een van de gelukkigen.

chanel-invite-vogue

Chanel photobooth en bn- ers

Een Beautygloss party voor verwende vergevorderden met gasten als Kim van Kooten, Anna Drijver, topmodel Maartje Verhoef, de immer vriendelijk stijlkoningin Fiona Hering, en uitzinnig dansende Tess Milne en Eva Wijdeven. Wat een belevenis!

Thuis een classy invite op mooi karton, bij aankomst een glas champagne en macarons met 5 er op. Het prachtige pand met ornamenten aan het plafond aan de Singel is helemaal Chanel.  Zwarte en witte counters waar je je door een van de getalenteerde Chanel- medewerkers kunt laten opmaken, je haar kunt laten doen, om een fijne handmassage kunt vragen of plak tattoos in de vorm van een Chanel parelarmbandje kunt laten aanbrengen.Werkelijk alles is doordacht en op elkaar afgestemd, I love it!

Overal vrouwen die hun uiterste best hebben gedaan er op hun mooist uit te zien, meestal in zwart of wit gekleed. Een hele goeie sfeer en photobooths om jezelf in Chanel stijl vast te laten leggen. Op de eerste verdieping fijne deuntjes van DJ Sunny, larger than life no5 flessen als decor. Kijk je mee naar de pics?

chanel-vogue-party

chanel-display--vogue-odeon-no5

kapper-chanel  fleur-kirsten-airmagazine-chanel-vogue-selfie

macarons-chanel

theonethatiwant-kl

chanel-no5-eau-fles-odeon

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juni 2 2015. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021