|

Cinderella collectie voor MAC Cosmetics

Maart is de maand van Assepoester. Niet alleen draait vanaf 18 maart de speelfilm Cinderella in de bioscopen, SuperTrash komt met een speciale Cinderella lijn en MAC Cosmetics Cinderella Collection ligt vanaf 5 maart in de winkels. Als dat geen sprookjesachtige maand wordt!


szepseglabor.blog.hukl

Samenwerking MAC en Disney

Na Maleficent krijgt Cinderella haar eigen make-upcollectie bij MAC Cosmetics. Het luxemerk dat bekend staat om de geweldige en veelal parfumvrije producten brengt  o.a. een lipglass, een oogschaduw palette en een nude lipstick op de markt.
De lijn bestaat uit 17 items met ijsblauwe verpakkingen. Het is geen kleurrijke, zomerse collectie, maar wel eentje met prachtige natureltinten die veelzijdig en mooi is. De prachtige subtiele en glanzende poeders, glosses en een highlighter zorgen ervoor dat je in een handomdraai een gezonde glowy look neerzet. Check hieronder de tutorial die xsparkage.com met de producten maakte.

Cinderella data

De MAC Cosmetics x Cinderella lijn is online vanaf 5 maart in Nederland te koop en  vanaf 14 maart kun je m in de winkel bewonderen. De film Cinderella draait vanaf 18 maart 2015 in de Nederlandse bioscoop.|

Beeld: szepseglabor.blog.hu

Posted by on februari 26 2015. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid