|

De echte lippen stift van Gosh

Lippen stiften, oftewel markers om je mond mee te kleuren. Klinkt cool toch? Gosh brengt deze stiften, long lasting lipmarkers, op de markt voor opvallend gekleurde lippen.

Opvallend mat

Het is zeker niet voor iedereen geschikt, maar als lippenstift je staat  is er niets mooiers dan een opvallende tint die de nadruk op je lippen legt. Voor die mensen komt Gosh nu met markers voor op je mond. Het lijken op het eerste gezicht watervaste Posca stiften, maar ze werken een beetje als lippenstift.

Goed gepigmenteerd en langhoudend

De lip markers zou je alleen al willen hebben om ze in je Blond Amsterdam etui tussen je potloden te leggen! De Gosh lip markers zijn langhoudend en enorm gepigmenteerd. De markers zorgen er voor dat je lippen gehydrateerd blijven, maar zijn mat en niet zo vettig als lipstick. Door de puntige vorm kun je er heel precies mee werken en de vorm van je mond shapen. Voor extra glans kun je ze gebruiken i.c.m. gloss.
De lip markers zijn verkrijgbaar in de tinten Red, Pink, Berry & Chocolate  en kosten  € 7,49

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on september 24 2011. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

7 Comments for “De echte lippen stift van Gosh”

  1. ik heb een tijdje terug iets soortgelijks van ehhhhh…. max factor denk ik… gekocht. Was jammer genoeg geen succes ;-( Dus ben heel benieuwd naar deze. Klinkt veelbelovend, ga hem van t weekend ff scoren.

  2. De Berry is mooi! Zouden ze net zo goed houden als de voorgaande langhoudende lippenstift van Gosh?

  3. Ah dit zoek ik al zo lang! :D

  4. beautyloverforever

    ik zoek dit al heel lang, maar waar kan ik het kopen?

  5. waar kan je die kopen? en zijn ze nu nog te koop?

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid