|

Supertrash de Olcay show op AIFW

Supertrash is hot! In een overvolle Gashouder presenteerde zaterdagavond Olcay Gulsen haar nieuwste collectie. De voorste rijen werden bezet door talloze BN-ers. Want wie wilde niet bij een van de hoogtepunten van de Amsterdam International Fashion Week zijn en gezien worden.
Supertrash AIFD

Olcay Gulsen en haar Supertrash team hadden hun inspiratie voor de herfst winter collectie van 2011 uit het interbellum gehaald,  de periode waarin corsetten in de hoek werden gegooid en vrouwenkleding totaal veranderde.
Supertrash-interbellum
Om het concept kracht bij te zetten werden de spraakmakende vrouwen van het witte doek als achtergrond van de Supertrash show gebruikt.

Op grote schermen werden klassiekers getoond als A rise to fame met Betty Boop en I’m no Angel met -When I’m good, I’m very good. When I’m bad, I’m better.- Mae West , afgewisseld met filmmateriaal van andere powervrouwen als Josephine Baker en Marlène Dietrich.
Supertrash-betty boop

De getoonde collectie bevatte inderdaad veel draagbare kleding, met flair.  Strak gesneden broeken en wollen jassen werden gedragen met torenhoge hakken.  Soepele colberts en mooie basic items werden afgewisseld met superstrakke jurkjes en rokjes. De tops geïnspireerd op het corset hadden details uit herenkleding
Supertrash

Voor nog meer vrouwelijkheid was er een keur aan chiffon achtige luchtige stoffen verwerkt in blouses met strik en in jurken die meebewegen met iedere stap.
Supertrash-Gulsen

Supertrash brengt voor de herfst/winter van 2011 veel bruintinten, van het zo trendy camel tot roestbruin.

Dat de Olcay show -Fashionable late- begon, was dan ook het enige minpuntje.
De vrijgevochten carrière makende vrouw is weer helemaal terug van nooit weggeweest. En omdat te benadrukken werd de avond dan ook met vuurwerk afgesloten.  Girl power!

Posted by on januari 31 2011. Filed under Fashion. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Supertrash de Olcay show op AIFW”

  1. Super mooie show en een heerlijke avond gehad! Alleen wel wat koude voeten buiten

  2. …wat ware sommige modellen bij ST eng dun, he!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021