|

What’s in my bag:Erica

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie

What’s in my bag: Erica Pool, 34 jaar, eigenaar YUME agency – intermediair

Deze tas heb ik in Hong Kong gekocht. Op tassen moet je verliefd worden en op deze werd ik dat. Ik heb er ook een bijpassende riem van gekocht. En de tijgersjaal maakt hem wat stoerder :) Verkoelende balm en  wonderpillen
Op deze foto mijn belangrijkste item in mijn tas: Medical Treatment lippen
balsem
. Gekocht in Japan. Wel vijf stuks zodat ik voorlopig goed zit.  Door mijn soja allergie krijg ik vaak last van droge lippen. Om de kloofjes te verminderen, smeer ik deze lippenbalsem op die meteen verkoelt door menthol die erin zit.

De pilletjes die je ziet is de Biolean. Die me enorm helpen bij het optimaliseren van mijn stofwisseling. De 16 Chinese kruiden maakt dat ik beter vitamines opneem en mijn huid wordt egaler, ik heb geen last meer van hooikoorts en voel me veel vitaler. De handcrème tube is van een luxe frans merk, die ik een goodiebag heb gekregen tijdens de WK bij LifeafterFootball.eu in Amsterdam.

Oldskool agenda
Het een- na -belangrijkste in mijn tas; mijn agenda.  Hoe zwaar deze ook is, zonder mijn agenda ga ik de deur niet uit . Ik gebruik deze ouderwetse manier van afspraken bijhouden omdat je kunt krassen en zien hoe en wat. De vulling gekocht bij de V&D met altijd die van het jaar ervoor ook in.
Ook de deospray is anti- allergisch zonder alcohol en ruikt heerlijk, uit Japan. Het visitekaartje is van mijn vriendje die een high fashion modellenbureau heeft www.awesome-models.nl

Hello Kitty portemonnee voor het goede doel
Mijn Tokidoki portemonnee van Hello Kitty, gekregen van mijn vriendinnetje en zakenpartner Kirsten Telleman. We gaan binnenkort naar Japan toe om deze lijn uit te breiden met leuke hebbe dingetjes die je in Nederland niet hebt. Dit gaan we online aanbieden via de website van Uniek.me waarvan de opbrengst gaat naar goed doel www.stichtinguniek.nl. Het is een stichting die creativiteit onder de jongeren stimuleert.
De verzekeringspapieren van mijn auto liggen daaronder, mijn auto heb ik die dag ervoor verkocht. Op naar de Mini Cooper volgend jaar!

Op deze foto mijn zonnebril van Deense accessoire merk Friis &Company. Ik ben letterlijk vier maanden op zoek geweest naar een zonnebril zoals deze; simpel, groot en eentje die niet tegen mijn hoge  jukbeen drukt.

Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on oktober 8 2011. Filed under Fashion, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “What’s in my bag:Erica”

  1. mooie tas, en mag ik mee naar Japan? :)

  2. Ik ben dus echt jaloers op haar tokidoki portemonnee!

  3. Erica is een absolute topper! Ze deelt graag met iedereen. Maar zorg dat je haar goed vasthoudt, want voor je het weet is deze bezige bij weer foetsie :)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021