|

Frisse oogopslag met Gosh

Heb je teveel gefeest met oud en nieuw? Het eerste waarbij je aan mij kan zien dat ik vermoeid ben zijn mijn ogen. Maar met de nieuwe verkoelende oogroller van Gosh voelen je ogen een stuk fijner aan en pakt je oog make- up beter.

{06}Illuminating_Eye_Roll_On{N}{E}12,49Gosh Illuminating Roll-on

Zoals je eerder op Air kon lezen, ben ik in 2013 moeder geworden van een prachtdochter. Maar wat helaas hoort bij het (nieuwe) ouderschap zijn de korte en gebroken nachten. Hierdoor kan je donkere kringen en wallen onder je ogen krijgen. Maar gelukkig heeft Gosh een nieuw product op de markt gebracht die precies dat aanpakt; de Illuminating Roll-on.

Alles-in-1-oogroller

Deze oogroller is superfijn aan te brengen. In de tube zitten 3 kogeltjes die heerlijk en verkoelend aanvoelen en de crème rondom je oog verspreiden.  De crème zorgt ervoor dat je wallen minder zichtbaar worden, fijne lijntjes verdwijnen en zorgen voor minder zichtbare donkere kringen. Je hebt met andere woorden geen andere oogcrème meer nodig. Vergeet niet dat het een primer is; het zorgt voor een basislaagje op je huid waarop je de rest van je make-up kunt aanbrengen.

Verkrijgbaar

Wij Air- girls zijn sowieso fan van het meestal parfumvrije Gosh, en ook deze oogroller is niet meer uit ons make-up etui weg te denken. Je koopt de roller voor €12,49 bij Kruitvat.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 1 2014. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid