|

HEMA Beauty shops geopend

Hema, de winkel voor low budget beauty producten zonder parfum heeft nu ook een paar beautyshops geopend in Amsterdam en Haarlem. En het assortiment is er extra groot!

Shoptip herfstvakantie

Voor veel mensen is het herfstvakantie en wat is dan leuker om ergens een dagje te shoppen?! Wanneer je naar Amsterdam of Haarlem gaat moet je zeker even langs de vorige week geopende Beauty shops van de Hema daar!

Parfumvrij en budgetproof beauty

Hema heeft al jaren een make-up afdeling in haar winkels. De producten die daar te koop zijn vaak parfumvrij of voor de gevoelige huid zijn, helemaal goed voor Air-girls dus. Wat het extra fijn maakt, is dat deze producten voor een leuk prijsje te koop zijn. Nu heeft Hema een nieuw concept, de beauty shop! In deze winkels is het beauty assortiment veel groter dan in de meeste Hema winkels. Ook zijn er speciale spiegels met verschillende lichteffecten waar je de make-up kunt testen. Zo kan je testen hoe je make up er het beste uit moet zien op kantoor, school maar ook voor een leuk feestje of etentje. Ook geven de medewerkers professioneel advies over welke make-up je het beste kan gebruiken en kun je opgemaakt worden door een gediplomeerde visagiste.

Het is de bedoeling dat vanaf eind dit jaar de normale Hema ook een beauty shop heeft, de make-up afdeling in de normale winkel gaat dus ook veranderen.
De HEMA Beauty shops zijn te vinden in de Kalverstraat in Amsterdam en de Barteljorisstraat in Haarlem.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 23 2012. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “HEMA Beauty shops geopend”

  1. De Barteljorisstraat, moet jouw vader aanspreken ;)
    Ben benieuwd !!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021