|

Hema parfumvrij make- up palette

HEMA is al jaren de winkel om goedkoop aan goede, parfumvrije make- up te komen waar ik geen jeuk of huiduitslag van krijg.Tijdens het HEMA beautyevent heb ik weer een aantal leuke nieuwe producten zonder parfum voor je gevonden waaronder dit leuke make-up book. Kijk je mee?

hema-makeup-boek-kaft-kl

Allergie en make-up

Heb je al een tijd een onrustige huid of traanogen en ben je erachter dat dat door je beautyproducten komt? Als je je hele beautystash moet vervangen is de HEMA een goeie plek om voor weinig je collectie from scratch te starten. Het Really seriously you’ re amazing make-up book is niet alleen heel erg handig als je snel veel oogschaduw en blush zoekt, maar het is ook een ontzettend leuk en betaalbaar cadeau voor moederdag of voor die ene vriendin die even in een dipje zit.

hema-makeup-boek-open-kl

De buitenkant, de cover van het boek ziet er al heel leuk uit, maar wat vind je van de binnenkant? Van neutrale tot felle tinten, van koele tot arme kleuren, je hebt met dit boek in een keer genoeg concealer, lipgloss, eyeshadow en blush om uren mee te experimenteren. Je vindt het make-up book voor €15,- bij de HEMA bij jou in de buurt.

Posted by on maart 18 2015. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021