|

Nailart van Nailcrush

Air-girl Mariëlle is dol op Nail art en heeft haar eigen blog gewijd aan nagelverzorging,de nieuwste nagellakjes, stripers en nog veel meer.

Nailart verslaving

Nailart is de nieuwe liefde van mijn leven. Dat is zo ontstaan nadat niet- allergisch astmabij me is vastgesteld na 4 maanden behandeling in Astmacentrum Heideheuvel in Hilversum. Sindsdien ben ik helemaal bezeten van nagels, nagellak en nailart, ik doe niet liever dan lekker met mijn nagels fröbelen. Inmiddels is mijn aller grootste hobby: www.nailcrush.com. Hier post ik dagelijks een artikel, how to of een nagelfoto. Veel last heb ik gelukkig niet van de nagellak/aceton lucht, er staat altijd wel een raam of de schuifpui open.

How to Luipaardprint

Fleur vroeg mij om een HOW TO te maken voor Airmagazine.nl, een stappenplan voor leuke nagels en heel makkelijk te maken! Ik heb voor een luipaardprintje gekozen. Je kunt natuurlijk andere kleurencombinatie’s maken ;)

Benodigdheden luipaard nailart:
♥ Base en topcoat
Witte nagellak
Grijze nagellak
Zwarte acrylverf
Marblepen + schoteltje
(Eventueel satéprikker wanneer je geen marblepen hebt!)

Door acrylverf te gebruiken ( te koop bij een hobbyzaak) heb je geen indringende geur van nagellak!

Stap 1
Als eerste lak je je nagels met basecoat.
Basecoat zorgt ervoor dat je nagellak beter hecht en niet een gele kleur achterlaat.
Laat dit goed drogen!
Lak je nagels hierna met witte nagellak.

Stap 2
Hierna ga je contour lijntjes maken. Dit doe ik met zwarte acrylverf.
Doe wat nagellak/acrylverf op een schoteltje en maak mbv een satéprikker wat lijntjes wat de contourlijnen worden. Het mag best een beetje slordig.
Doe wat nagellak/acrylverf op een schoteltje en maak met een marblepen wat lijntjes wat de contourlijnen worden. Gebruik hiervoor de kleinste maten.

Stap 3
Kleur dit hierna in met de nagellak door de sateprikker of de marblepen te gebruiken.
Lak af met topcoat. Zo blijft de nagellak langer zitten!

Ik hoop dat jullie met deze how to een leuk printje op jullie nagels gaan zetten!

Inspiratie  nailart

Ik kijk overal en nergens op zoek naar inspiratie. Zo haal ik veel uit mijn nagelboeken maar ook internet (nagelhyves, nagelsites etc.) en televisie.
Het leukst vind ik om te variëren. Een print kan in een andere kleur een totaal andere print worden!

Het is ook leuk om je nagels aan te passen aan je outfit.. Heb je een shirtje aan met stippen? Je maakt heel gemakkelijk met een satepriker stipjes! Ook kan je met glitters, plakband en stickertjes veel leuke dingen met je nagels doen! Je kan eindeloos variëren en dat vind ik het leuke aan nailart!

Liefs Mariel, nailcrush.nl

Wil je ook laten zien wat je kunt? Mail yours@airmagazine.nl en verras ons met je talent!

Posted by on januari 7 2011. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, your beauty, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021