|

Nieuwe HEMA make-up trends herfst 2013

 Afgelopen vrijdag 11 oktober lanceerde de Hema officieel de nieuwe herfstlooks en daarnaast ook Eau de Toilette. Natuurlijk nam Airmagazine hierbij ook een kijkje en laten we jullie de nieuwste Hema make-up trends zien. Lees ook de reviews van de nieuwe, parfumvrije, producten van de HEMA vind je op Airmagazine

merel-verspuij-airmagazine-parfumvrije-makeup

merel-verspuij-airmagazine-parfumvrije-makeup

Uitgaan met de Midnight Blue HEMA look

De eerste trend die wij te zien kregen was Midnight Blue. Een prachtige blauwe look, die ik perfect vind voor een diner en als je hem ietsje zou afzwakken ook goed kan naar het werk. Chique en netjes. Na het gebruik van een basis, in dit geval de Hema BB cream ga je verder aan de ogen. Deze look kan je creeëren met gebruik van één van de blauwe mono eyeshadows maar ook met de quatro eyeshadow. Natuurlijk kan je deze ook combineren. Met de gel liner kan je een strakke lijn trekken over het ooglid, maar je kan ook een lijntje trekken met een kohl pencil. De midnight blue look maak je helemaal af met gebruik van een blauw lakje op de nagels.Maar mag ik stiekem zeggen dat ik het haar ook geweldig vind, net een donzen vogelnestje.

HemaEventGoldenChique

merel-verspuij-airmagazine-parfumvrije-makeupHema Golden Chique voor de donkere huid

Natuurlijk kan goud nooit missen als de temperatuur buiten daalt. Dan komen de feestjes en chique looks steeds meer in beeld en met goud maak je dit prachtig af. Deze look wordt volgens Hema Golden Chique genoemd. Bij het model hierboven zie je een vrij ‘extreme’ look, een rustige versie hiervan is wat simpeler te maken. Hierbij heeft het model Illuminating cream op haar wangen aangebracht, welke zorgt voor een glans waar je u tegen zegt. En voor een gezond kleurtje gebruik je ook nog een blusher. Op de ogen kan je gebruik maken van het gouden quatro eyeshadow pallette. Mis je nog de volle lippen? Natuurlijk heeft de Hema daar ook aan gedacht, deze krijg je namelijk met gebruik van de Volumizing Lipgloss. En weer kan je de nagels lakken, met goud, maar ook door een rode kleur te gebruiken maak je het compleet chique af.

HemaEventPartyb

HEMA Smokey eye party look

Als laatste look is er de Party look. Ik denk dat de meesten hier al bekend mee zullen zijn, het heeft iets weg van een smokey eye. Hier is echter gebruikt gemaakt van zoveel mogelijk glitter en glans. Met de illuminating cheeks krijg je extreme glitter en glans op de ogen, natuurlijk kan je deze ook gebruiken onder de wenkbrauwen. Wil je echter nog meer glans op het lichaam, gebruik dan de Glitter Body Powder of de spray. Deze geeft gouden of zilveren glitters over het hele lichaam. Op de lippen gebruik je de Glitter Lipgloss. En voor de laatste echte bling bling gebruik je één van de glitter topcoats van de Hema.

Tekst en beeld: Merel Verspuij voor Airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.
Posted by on oktober 13 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021