|

Paul Penders verzorging voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid? En kun je niet tegen geparfumeerde gezichtscrèmes? Dan zijn de moisturizers van Paul Penders misschien wat voor jou! Airmagazine probeerde ze voor je uit.

Paul Penders, halal en vegan verzorging

Als je inhalators gebruikt of last van een gevoelige huid of eczeem hebt, dan is het vinden van de juiste dag- en nachtcrème erg lastig. Je huid kan extreem reageren op chemicaliën of parfums. Juist dan is het gebruik van natuurlijke verzorging heel fijn voor je huid,.
Paul Penders is een cosmetisch bedrijf dat al 40 jaar geleden begon met natuurlijke cosmetica, zonder toevoeging van chemicaliën of parfums. Daarnaast is het halal en worden er geen dierlijke producten in gebruikt, dus geschikt voor veganisten.
paul-penders-kl

AM & PM Moisturizer zonder parfum

Zoals de naam het al zegt: de AM Moisturizer gebruik je als dagcrème. De crème heeft een lichte frisse geur en trekt snel in. Zo kun je daarna gelijk je make-up op doen. De PM Moisturizer gebruik je nadat je je gezicht hebt gereinigd ’s avonds. Deze heeft een iets zwaardere geur, maar ook niet onaangenaam of zwaar op je longen. Ook deze trekt snel in, wat ik een voordeel vind. Mijn oude nachtcrème lag meer ‘op’ mijn huid.

Na een aantal dagen merkte ik dat mijn huid gladder en beter gehydrateerd is. Mijn poriën zijn kleiner en mijn huid voelt minder geïrriteerd aan. Ik zou het iedereen aanraden die een gevoelige huid heeft.

Natuurlijke cosmetica van Paul Penders

Paul Penders heeft lang voor de groene hype van de laatste jaren al het belang van natuurlijke verzorgingsproducten ingezien en is 40 jaar geleden begonnen met goede producten zonder toevoeging van chemicaliën of parfums. De Paul Penders-producten zijn gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten die in Maleisië worden gekweekt. De producten bevatten allen de LevensESSENTIE Gold. Dit unieke mengsel bestaat uit 22 biologische kruiden, enzymen, vitaminen en antioxidanten. Deze LevensESSENTIE Gold is de basis van ieder verzorgingsproduct. Het zorgt ervoor dat de huid jonger wordt, herstelt en geeft je een stralende huid. Er worden ook geen chemische conserveringsmiddelen aan de producten toegevoegd. Daarnaast is het halal en worden er geen dierlijke producten in gebruikt, dus geschikt voor veganisten. En ook niet onbelangrijk: de producten van Paul Penders worden nooit op dieren getest.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 23 2015. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel