|

Persoonlijke tassen van Mirjam Zwolsman

Unieke tassen, speciaal voor jou gemaakt van duurzaam leer in vrolijke kleuren, daarvoor ga je naar Mirjam Zwolsman.

Unieke tassen verzamelen

Ik heb een tassentik. (Oké, en een schoenentik, en een hoedentik, maar dit artikel gaat over tassen.) Het leukste is dan om unieke tassen te vinden, te kopen en te dragen. Zo is één van mijn trotse vondsten een vintage bruine leren tas uit Londen waar een naam en een adres van de vorige eigenaressen met ballpoint zijn ingeschreven.

Tassenmaakster Mirjam Zwolsman

In mijn continue zoektocht naar unieke tassen kwam ik een paar jaar geleden de website van Mirjam Zwolsman tegen. Een tassenmaakster die bijzondere ontwerpen maakt van veelal vrolijk gekleurd leer. De tassen die zij ontwerpt en met de hand maakt variëren van moderne dokterstassen, tot prachtige heuptassen (ja, het is werkelijk mogelijk) tot kleine ritstasjes waar je perfect je medicijnen in kunt bewaren.

Tassen met vogelprint

De tassen van Mirjam sprongen in het oog omdat ze meerderen had gemaakt met afbeeldingen van vogels erop. En zoals je eerder in één van mijn artikelen hebt kunnen lezen ben ik de blije eigenaresse van twee Catharinaparkieten en spreekt bijna alles waar een vogel op zit mij aan.

Persoonlijke benadering

Ik nam contact op met Mirjam met de vraag of zij ook een unieke tas voor mij kon maken met een foto van één van mijn parkieten erop. Dit was geen enkel probleem, ik kon het model uitkiezen op haar website www.mirjamzwolsman.nl, ik kreeg een grote envelop aan leerstaaltjes toegestuurd waaruit ik de kleuren van mijn tas kon samenstellen en in overleg hebben we besloten dat de foto van Tommie aan de binnenkant werd verwerkt. Want zoals Mirjam op haar eigen website schrijft:

“Iedere tas krijgt speciale aandacht, de buiten- en de binnenkant. Geen luxer gevoel dan een tas met een prachtige binnenkant!”

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 19 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Persoonlijke tassen van Mirjam Zwolsman”

  1. wat stoer dat ze persoonlijke tassen maakt. apart en toch leuk!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...