|

Pull and bear in Rotterdam

Pull and Bear opende vrijdag 2 december zijn eco-efficiënte winkel op de Lijnbaan in Rotterdam. Met 1.000 vierkante meter aan shopping  plezier is deze flagshipstore een letterlijke verademing en  de opening was groots te noemen.
pull and bear openingGrand opening

Na eerst een heerlijke cocktail (Wodka met nog iets) achterover gegooid te hebben begonnen we met de tour door de store, waar de nadruk van de informatie niet zozeer op de nieuwe Pull and Bear collectie lag, maar meer op de nieuwe manier van denken en bouwen.
Allemaal klimaat verantwoord namelijk, dankzij het terugdringen van co2 niveaus, licht en geluid. En 90% van het bouwmateriaal is gemaakt van gerecycled  bouwafval. Het eindresultaat is een winkel die 30% minder energie verbruikt en het waterverbruik met 40% terugdringt. Een fijne dj set die tot laat in de avond knalde en gevulde  goodiebags mochten uiteraard niet ontbreken.

Spice Pr, verantwoordelijk voor deze weer tot in de puntjes verzorgde avond met cocktails, suikerspinnen, geweldige muziek en een high tech gastenlijst heeft er een event van gemaakt dat de normaal gesproken zo onopvallende Rotterdamse feestjes ontstijgt. Zo willen we het wel vaker zien in onze hometown!

Pull and bear
Pull & Bear werd in 1991 opgericht en telt nu 690 winkels in 47 landen. Na Zara en Bershka is het de grootse keten van het modeconcern Inditex. In Nederland heeft het Spaanse modeconcern in totaal (Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka und Pull & Bear) 30 winkels. De flagshipstore is gevestigd in het voormalig Meddens pand op de Lijnbaan 54. Hoek stadhuisplein, Korte Lijnbaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 4 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Pull and bear in Rotterdam”

  1. jeuhh! Leuke winkel, had ik in Barcelona ontdekt, dus altijd welkom in Nederland.

  2. gave winkel en blij dat er ook 1 in Nederland is!!

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel