|

Pure Minerals, de perfecte make-up voor de gevoelige huid!

Pure Minerals van ARTDECO is wat de vrouw van vandaag wil: een huidvriendelijke make-up die de nadruk legt op de individuele schoonheid, op een natuurlijke manier!

Heb je een moeilijke huid maar wil je niet zonder make- up de deur uit? Of vind je het tijd worden om alleen nog maar gebruik te maken van ‘gezonde’ make-up? Dan is de Pure Minerals lijn van ARTDECO een absolute must have.

De voordelen
Mineral make-up heeft een aantal belangrijke voordelen. Het sluit je poriën niet af en je loopt weinig tot geen risico op allergieën.Alle Artdeco producten zijn op  (over)gevoeligheid getest. Daarnaast heeft minerale make- up een goede dekking voor de probleemhuid, bijvoorbeeld voor de huid met acne of wijnvlekken. Geen enkel ARTDECO product is getest op dieren en de producten zijn niet slecht voor het milieu.

Pure mineralen
Bijna alles van Pure Minerals  bestaat uit 98% pure basismineralen zoals zink, magnesium en sodium. Zink en magnesium laten je huid ontspannen waardoor je gezicht er beter dan ooit uit komt te zien. Potassium en sodium zorgen voor een goede vochtbalans waardoor je gezicht niet uitdroogt.

airmagazine- make-up-astma
De perfecte huid
Producten van Pure Minerals zorgen voor een natuurlijke, perfect bedekte teint zonder je poriën te  verstoppen of je gezicht eruit te laten zien als een masker.  Kleine rimpeltjes of vergrootte poriën worden makkelijk gereduceerd. Tegelijkertijd beschermen de minerale producten tegen UV-stralen en stoten ze water en zweet af. Ideaal voor de zomer, als je het mij vraagt. Doordat de Pure Minerals producten geen talk, was en olie bevatten zijn ze zeer huidvriendelijk. Het gehele assortiment bestaat uit Pure Minerals foundations, powders, concealers, eyeshadows, lipsticks, blushers en brushes.

Mijn favoriet
Mijn persoonlijke favoriet is de Eye Shadow Base. Deze base bevat vitamine E om gevoelige ogen te beschermen. Wanneer ik de verkeerde producten gebruik, heb ik binnen twee dagen ontstoken ogen. Voor mij is het dus van groot belang dat de producten die ik gebruik, echt goed zijn. Een Eye Shadow Base van Pure Minerals, te koop bij Douglas, is voor mij dè uitkomst deze zomer!

Posted by on juni 1 2011. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Pure Minerals, de perfecte make-up voor de gevoelige huid!”

  1. Thanks Sanne!

  2. Wat handig, ik kende dat merk nog helemaal niet!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021