|

Selfie zonder make-up op no make-up day

Op 18 september is de allereerste NO make-up day. Op die dag daagt de Brandwonden Stichting alle meiden en vrouwen uit om 24 uur géén make-up te dragen. Hiermee onderstrepen we gezamenlijk de boodschap dat echte schoonheid van binnen zit.

nomakeup-instagramZet je  #nomakeup selfie online!

Om elkaar te laten zien hoe mooi jij als natural beauty bent, vraagt de Brandwonden Stichting iedereen op 18 september een selfie te posten op Instagram, Facebook en/of Twitter met de hashtag #nomakeupday. Niet alleen om elkaar te steunen, maar vooral om al die andere meiden en vrouwen met brandwonden, wijnvlekken of wat het ook is dat hen uniek maakt een geweldige dag te geven.

Ik heb het in ieder geval wel gedaan.  Zonder make-up, maar ik heb wel vals gespeeld. Hoe? Ik heb de foto ‘s morgen genomen, dan zie ik er nog goed uit. Na een paar uur wordt mijn gezicht heel raar paars/rood. Hoe benauwder ik het heb gehad, hoe bleker ik wordt en hoe meer allergische prikkels hoe paarser.  Daarom draag ik altijd make-up, ik  hou er niet van om er ziek uit te zien!

Doe jij mee met de #nomakeup selfie? Post je foto dan nu op Instagram, Facebook en/of Twitter met de hashtag #nomakeupday!En, gebruik  geen filter als je durft!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 18 2014. Filed under Beauty, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...