|

Shoppen op Ebay

Als ik low budget wil shoppen, een speciaal cadeautje zoek of iets wil dat niemand heeft dan koop ik op Ebay. Zo kocht ik er een earpice a la Ilse de Lange en statement oorbellen.

Shoppen en hooikoorts 

Mijn garderobe is tamelijk tijdloos; kokerrokjes, jeans, blazers en blouses. Maar qua accessoires hou ik juist van opvallend en anders. Ik  wil aan trendy items niet veel uitgeven en van winkelen word ik vaak doodmoe. Vanwege de parfumgeur die overal hangt, maar ook rond deze tijd van de boompollen. Dus shop ik online! Omdat het nog te koud is voor zomermode, maar ik wel aan wat nieuwe items in mijn kledingkast toe ben ben ik al weken online te vinden bij de earpieces, statement sieraden en pumps. Mijn laatste shopsessie voor  sieraden deed ik op Ebay.com.
elle-sieraden-statement-vlieg

Tips voor winkelen op Ebay

Als ik op Ebay shop vink ik altijd worldwide aan en kijk ik vaak bij alle free shipping items. Zo kun je voor bizarre prijzen als €1,- al een geweldig earpiece scoren en voor €5,- een statement ketting. Verder betaal ik met paypal, zodat ik altijd beschermd ben. Kopen jullie vaak via Ebay? Wat is jullie favo store?

earpiece-ebay

De sieraden die je hier op de pics ziet komen trouwens van Bestshopping56 .

Posted by on april 11 2015. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021