|

Simpel prachtige krullen met de Babyliss CurlSecret

Mykah uit Warehouse 13,  Sarah Yessica Parker en Faya Lourens, urenlang kan ik naar ze kijken, met hun jaloersmakende krullende haren.  Ik heb het nooit voor elkaar gekregen om echt mooie krullen in mijn haar te krijgen. Tot gisteren de Babyliss CurlSecret  in mijn haar werd gezet.

babyliss-curlsecret

Van Carmen Set naar CurlSecret

Mijn hele leven wil ik al krullend haar, maar na traumatische ervaringen met het Carmen krulset (wat wel resulteerde in mijn meest cute kinderfoto ooit) is het me nooit meer echt gelukt om meer dan een beetje slag in mijn haar te krijgen. Het kost heel veel oefening, papillotten glijden uit mijn haar, mijn krullen zakken snel uit,  krulspelden zitten zo vast dat ik ze er uit moet knippen en; de uiteinden van je krul zijn al-tijd raar. Voor onhandige types zoals ik is de CurlSecret wel erg handig.

Hoe werkt de CurlSecret?

Je doet speciale spray in je haar, gisteren gebruikte de styliste Fabricate Spray van Redken. Dan verdeel je je haar.
Je stelt de CurlSecret in op de goede stand.
Je zet de CurlSecret in je haar. Het apparaat slurpt als het ware je pluk op, waardoor ook de punt perfect opgerold wordt.
De CurlSecret piept drie keer. Na het derde piepje laat je de tang los en voilà, krul! Daarna doe je glansserum in je haar, eventueel hairspray. how-to-curlsecret

Haarproducten bij de CurlSecret

Het probleem van het werken met de Curl Secret  is dat je van tevoren je haar in moet sprayen met Fabricate Spray van Redken. Ik heb gemerkt dat ik het er in de salon en vooral op de weg naar huis, in de auto, toch wel echt benauwd van kreeg. Daar moet ik nog een oplossing voor zoeken. De haarspray die je achteraf gebruikt is voor mij ook niet weggelegd, maar haarstyliste deed er bij mij wax in om mijn kapsel te fixeren en dat ging ook prima.

charlotte-rob-peetoom

Voordelen van de CurlSecret

♥ Het grote voordeel is dat je door het mechanisme van de CurlSecret nooit rare uiteindes aan je krul krijgt.
♥ Het apparaat is makkelijk in te stellen, tussen de 210°C – 230°C.
♥ Je hoeft niet  op gevoel te krullen,er zijn 3 tijdsinstellingen van 8-10-12 seconden waarmee je verschillende krul-effecten krijgt.
♥ Je kunt door de verschillende standen  in warmte en duur èn door de grootte van de lokken waarin je je haar verdeelt zowel grote als kleine krullen maken.
♥ De Curl Secret heeft een keramische coating, dus beschadigt je haar niet.

Zelf heb ik er thuis nog niet mee geoefend, dus of ik mijn kapsel thuis ook helemaal Rachel Zoe krijg weet ik niet, maar de oefenkrullen in de Rob Peetoom salon waren heel simpel te maken.  Ik ga er de komende tijd nog veel plezier van beleven, dat weet ik wel!

De CurlSecret is o.a.te koop bij  Bol.com en kost €94,99

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 23 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid