|

Sis by Spijkers &Spijkers afw 2013

Denk aan Brigitte Bardot en Taylor Swift, picknickend tussen de zonnebloemen in Frankrijk en je hebt het gevoel van de SIS by Spijker & Spijkers-show van vrijdag 13 juli te pakken. Deze eerste show van de Amsterdam Fashion Week 2013 werd gekenmerkt door dromerige modellen die op Franse muziek heen en weer liepen in luchtige stofjes van zachte, natuurlijke kleuren. Het was Colgate die deze show mede mogelijk maakte.

Helemaal Bardot bij Spijkers&Spijkers

De modellen hadden allemaal los, warrig haar met een korte, gekartelde pony. Soms droegen ze er een sjaaltje van dunne stof in, met daarop een schattig patroontje. Hun gezichten waren mooi op een aparte maar natuurlijke manier, wat goed paste bij de kleding die ze droegen. De vrouwelijke, losse kleding met haar natuurlijke, zachte kleuren en lieve patroontjes zou de natuur namelijk op geen enkele manier kunnen verstoren. Strakke tailles, vormgegeven door tailleriemen en elastiek, gaven niet alleen pit en vorm aan de los vallende kledingstukken, maar ook een lichte vorm van sexiness. Ook de blote schouders zorgden hiervoor.

sis-spijker-spijkers  SIS-afw-071301

SIS-afw-071302  SIS-afw-071303  SIS-afw-071304

SIS-afw-071307

SIS-afw-071305

 Mijn absolute favorieten waren de elegante maar stoere pakken die bestonden uit een oversized jasje met daaronder een losse pantalon, gedragen met eenvoudige maar hoge heels. De pakken zijn gekleed en heel geschikt voor formele gelegenheden, maar tegelijkertijd casual en ontspannen. Ze geven een gevoel van sterke vrouwelijkheid en luchtige vrijheid en zijn daarom goed te dragen op verschillende manieren en op meerdere momenten van de dag.

SIS-afw-071306

Foto’s ; Fleur Stip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 13 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...