|

Tarina Tarantino sieraden te koop in Nederland

tarina-tarantino-angie v Tarantino, de meeste mensen denken bij het horen van deze naam aan de man achter Kill Bill, Reservoir Dogs en Pulp Fiction. Hij is een bijzonder getalenteerde man die een aantal even bijzondere films heeft geproduceerd.

Als het niet over Quentin gaat, over wie hebben we het dan wel: Tarina Tarantino, ex model en visagiste en nu al meer dan 15 jaar sieradenontwerpster. Tijdens haar jeugd was sieraden ontwerpen haar hobby, maar nu is haar naam en merk dat is uitgegroeid tot een groot bedrijf met drie eigen winkels, een webshop en verkoopadressen voor haar sieraden in 19 verschillende landen.

Een droom voor elke vrouw is toch wel dat Sanrio je benadert met de vraag of je een collectie wilt ontwerpen rondom 70’s stijlicoon Hello Kitty! Op het moment dat Tarina dit gevraagd werd, was Pink Head geboren, een katje met roze haar, net zoals haar ontwerper. Ieder seizoen worden er door Tarina Tarantino nieuwe sieraden ontworpen die in het teken staan van Hello Kitty en deze lijn is een Limited Edition.

Verder bestaat haar uitgebreide collectie uit een lijn rondom Alice in Wonderland en Barbie. Ook zie je veel skulls, hartjes en bloemen terugkomen.

sieraden-tarantino-amsterdam-harajuku

tarina-tarantino-nederland-verkoopadresAmerikaanse celebs lopen weg met Tarina’s  ontwerpen. Haar kettingen  worden vaak door Pink gedragen en Katy Perry wordt vaak gespot  met ringen en haaraccesoires van Tarina Tarantino.
Gelukkig is dit moois ook toegankelijk voor ons, want de prijzen beginnen rond de 25 Dollar. Als je de kettingen, armbanden en ringen liever eerst met je eigen ogen ziet dan is er één plek in Nederland waar ze deze Tarantino lijn verkopen en dat is bij:

ANGIE V
Magna Plaza Shopping Center
Nieuwezijds Voorburgwal 182
1012 SJ Amsterdam, The Netherlands

Kijk voor meer informatie op www.tarinatarantino.com

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 21 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Tarina Tarantino sieraden te koop in Nederland”

  1. Ik zoek nog steeds een goede reden om iets te kopen….!

Leave a Reply

Huishoudweken 2017

Recently Commented

  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...
  • dientjuh jansen: wauw die zijn echt geweldig leuk ! ik ga voor New York !
  • Sanne: Aan de voet van die mooie Wester…… Ik vind het zo’n gave short!