|

Tarina Tarantino sieraden te koop in Nederland

tarina-tarantino-angie v Tarantino, de meeste mensen denken bij het horen van deze naam aan de man achter Kill Bill, Reservoir Dogs en Pulp Fiction. Hij is een bijzonder getalenteerde man die een aantal even bijzondere films heeft geproduceerd.

Als het niet over Quentin gaat, over wie hebben we het dan wel: Tarina Tarantino, ex model en visagiste en nu al meer dan 15 jaar sieradenontwerpster. Tijdens haar jeugd was sieraden ontwerpen haar hobby, maar nu is haar naam en merk dat is uitgegroeid tot een groot bedrijf met drie eigen winkels, een webshop en verkoopadressen voor haar sieraden in 19 verschillende landen.

Een droom voor elke vrouw is toch wel dat Sanrio je benadert met de vraag of je een collectie wilt ontwerpen rondom 70’s stijlicoon Hello Kitty! Op het moment dat Tarina dit gevraagd werd, was Pink Head geboren, een katje met roze haar, net zoals haar ontwerper. Ieder seizoen worden er door Tarina Tarantino nieuwe sieraden ontworpen die in het teken staan van Hello Kitty en deze lijn is een Limited Edition.

Verder bestaat haar uitgebreide collectie uit een lijn rondom Alice in Wonderland en Barbie. Ook zie je veel skulls, hartjes en bloemen terugkomen.

sieraden-tarantino-amsterdam-harajuku

tarina-tarantino-nederland-verkoopadresAmerikaanse celebs lopen weg met Tarina’s  ontwerpen. Haar kettingen  worden vaak door Pink gedragen en Katy Perry wordt vaak gespot  met ringen en haaraccesoires van Tarina Tarantino.
Gelukkig is dit moois ook toegankelijk voor ons, want de prijzen beginnen rond de 25 Dollar. Als je de kettingen, armbanden en ringen liever eerst met je eigen ogen ziet dan is er één plek in Nederland waar ze deze Tarantino lijn verkopen en dat is bij:

ANGIE V
Magna Plaza Shopping Center
Nieuwezijds Voorburgwal 182
1012 SJ Amsterdam, The Netherlands

Kijk voor meer informatie op www.tarinatarantino.com

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Gepost door in februari 21 2011. In de categorie Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. Je kan je abonneren op reactie op dit artikel via RSS 2.0. Of reageer op dit artikel

1 reactie voor “Tarina Tarantino sieraden te koop in Nederland”

  1. Ik zoek nog steeds een goede reden om iets te kopen….!

Laat een reactie achter

Recente reacties

  • pip: hallo Frans, ik ben benieuwd wat voor een allergie je hebt. ik heb zelf een koemelkallergie...
  • kimberley pex: Egeltje , ‘t is Chris Nieuwhof in t AZM. Ze is echt goed, zoekt t tot op de...
  • Fleur: Ik ben heel erg benieuwd hoe het nu met je gaat Kimberley! Ja, fijn he Frans, dat je kunt...
  • Frans: Ik gebruik nu Nalcrom sinds enkele dagen. Gewoon voor iedere maaltijd of snack een zakje...
  • FD: hey, ikzelf heb ook astma. Bij mij is het ondertussen gestabiliseerd. Sporten kan helpen om...
  • fabienne: keileuk met de klas gekeken
  • Rianne: Interessant artikel. Ik heb zelf ervaring met Grazax (pillen) nadat er bij mij in het UMC...