|

The Body Shop Earth Lovers Douchegels

The Body Shop heeft sinds begin deze  maand een nieuwe lijn met douchegels: de Earth Lovers lijn. Deze douchegels bevatten geen sulfaten, geen kleurstoffen en geen parabenen en zijn verpakt in een fles van 100% biologisch afbreekbaar plastic. Goed voor je huid en het milieu dus.

Niet alleen zijn ze goed voor je huid en voor het milieu, ze hebben ook het eco-conscious label. Producten met dit label respecteren het aquatisch milieu, zodat de vissen in de zee beschermt worden. The- Body -Shop-Douchegels-zonder-parabenenOok hebben ze een biologisch afbreekbare samenstelling. Dat wil zeggen dat de schuimmiddelen gemakkelijk in het milieu worden afgebroken. Tenslotte hebben producten met het eco-conscious label een minimale hoeveelheid verpakkingsafval veroorzaakt en de verpakking is (waar mogelijk) gemaakt is van gerecyclede materialen.

De aloë vera die in de douchegels zit is fair trade, dus de boeren die de aloë vera verbouwd hebben, hebben hiervoor een eerlijk loon gekregen.

De Earth Lovers™ Shower Gels zijn verkrijgbaar in de varianten: Lemon & Thyme, Watermelon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Apricot & Basil, Mint & Cucumber, Fig & Rosemary. Ook is er een geurloze variant, voor mensen die niet van geparfumeerde douchegels houden of er allergisch voor zijn.

De douchegels zijn verkrijgbaar in de filialen van The Body Shop en in de webshop. Een fles van 250 ml. kost €6,00.


Gastschrijfster voor dit artikel is Laura van beautyaddicts.

Posted by on mei 2 2011. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “The Body Shop Earth Lovers Douchegels”

  1. Ik ben benieuwd! Normaal gesproken loop ik met een grote boog om The Body Shop!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021