|

Uit de kast met beautygloss…de beautyeditie

Hoe de kledingkast van Mascha Feoktistova, eigenaresse van Beautygloss eruit ziet en wat haar favoriete outfit is vertelde we je vorige keer. Vandaag een speciale uit de kast van deze sympthieke dame, namelijk een beauty editie!

Beauty als baan

Mascha is bijna 24/7 met beauty bezig.  Niet alleen omdat ze zichzelf doorlopend opmaakt en haar nagels iedere dag in een andere kleur lakt, het is vooral haar passie. Ze weet feilloos te vertellen welk ingrediënt in welk product zit,  hoe je je ogen het best op kunt maken en waar je goedkope goede conditioner kunt kopen. Dat Mascha zo ’n enorme voorraad beautyspul heeft,  heeft dus ook zeker te maken met  het feit dat ze er iedere dag over schrijft en filmt.

Uit de kast met Mascha Feoktistova

De beautystash van Mascha is in drie te delen.  Ze heeft een grote ladenkast vol met bakjes gesorteerde lipgloss, oogschaduw etc. Daarnaast staat een grote kast met glazen deuren waarin haar palettes en parfum te vinden zijn en op een plak staan alle producten die ze nog moet testen en fotograferen voor reviews.

De kast met glazen deuren is enorm hoog en één plank staat vol met parfumflesjes. We hebben er maar niet aan geroken om een astma aanval te voorkomen. De “boekenplank”, die een plank met een rij palettes bleek te zijn was om hebberig van te worden.

Fijne parfumvrije producten volgens Beautygloss

Natuurlijk is er in die hele grote verzameling ook wel het een en ander aan parfumvrij spul te vinden. Mascha kan zelf tegen parfum, maar is allergisch voor amandelolie. Als het in een product zit krijgt ze er een zware allergische reactie van op haar huid. Voor  Airmagazine dook Mascha in haar beautystash en  haalde er haar favoriete parfumvrije producten uit.
Allereerst pakte Mascha een paar producten van Everyday Minerals en ik moet zeggen dat het ook een van mijn favoriete merken is.  Vooral de poeder is erg goed. Een andere favoriet van Mascha zijn de eye shadow palettes van MAC. Verder fotografeerden wij Wet n Wild natural wear. Dat is hele fijne poeder zonder parabenen die uit 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt is.


interview-airmagazine-beautygloss-beautyTijdens ons bezoek had Mascha nog even live, in een andere kamer telefonisch haar  beauty item bij radiostation Wild FM , waar ze iedere dag om 17.00 te horen is.
Vol van het eten en enthousiast door al haar energie  ging ik naar huis. Met zes heerlijke cupcakes. Het recept kun je trouwens op Mascha ‘s persoonlijke blog vinden.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 18 2011. Filed under Beauty, Fashion, Fashion/Beauty, Uit de kast. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Uit de kast met beautygloss…de beautyeditie”

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021