|

Uit de kast van… Beautygloss

Mascha Feoktistova, eigenaresse van Beautygloss deed enthousiast de deur open. We kregen,volgens Russisch gebruik, warme sloffen. Alle ramen stonden wijd open, zodat ik geen last van achtergebleven parfumlucht zou krijgen en er stond een gigantische schaal zelfgemaakte cupcakes en een enorm bord bruschetta’s op ons te wachten.
beautygloss-Mascha
Een kleine rondleiding door Mascha’s superleuk ingerichte huis en 2 bruschetta’s, een kop thee en 3 cupcakes later was ik klaar om haar spulletjes inspecteren.

She’s got Style

Zelf vindt ze niet dat ze echt een modemeisje is. Haar lievelingsjurk is een jurk met print dat ze ooit van een fashionblogger overkocht en ze koopt regelmatig bij de Primark. Maar Mascha, een van de meest bescheiden en gastvrije meiden die ik ooit ontmoet heb, is ook dol op kwaliteit en weet precies wat ze wil. Haar karakter zie je in haar kledingkast terug: doelgericht, dus passend bij iedere gelegenheid, vrouwelijk en niet al te opvallend, maar met mooie details en prachtige accessoires.

Uit de kast
De kledingkast van Mascha herbergt twee hele verschillende stijlen.Voor de vele feestjes en productlanceringen die ze bijwoont heeft een een kast vol met leuke jurkjes, waaronder één van haar favoriete merk, Karen Millen.

Beautygloss is een dagtaak
mascha-beautyglossNatuurlijk bestaat het werk van Beautygloss niet alleen maar uit party’s. Mascha leest haar mail, belt en schrijft bedrijven, ontvangt beauty pakketjes voor make up reviews, neemt filmpjes op, fotografeert en schrijft artikelen. Echt een dagtaak. En wat is er dan fijner dan in een comfy broek achter je computer te zitten? Daarom heeft Mascha een hele berg schattige pyjamabroeken van o.a. de Primark. En niet te vergeten deze geweldige sloffen.

Verknocht aan de speedy van Louis Vuitton
Mascha is helemaal verknocht aan haar Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene die ze na lang wikken en wegen kocht. En terecht, de speedy is een echte klassieker. Datzelfde geldt voor haar lievelingsschoenen van Dior. Toen ze de padlock sandal in de etalage zag staan was ze op slag verliefd. En het was sale!
beautygloss-louis-vuitton-speedy-damier-ebene
Christian- Dior- padlock-sandal

Ik was ook  op slag verliefd op haar tas, schoenen….en op haar beautykast!  De volgende keer laten we je zien wat voor geweldige (parfumvrije) beautyproducten er in huize Beautygloss te vinden zijn.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on februari 15 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Uit de kast. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

15 Comments for “Uit de kast van… Beautygloss”

 1. Ah wat een super vet stukje, dankjewel :)))

 2. Leuk zo’n kijkje in de kledingkast van iemand anders! :D

 3. WAW! die schoenen wil ik ook. die van Dior. Als je ze niet meer draagt.

 4. Altijd leuk om bij iemand anders te kijken en de schoenen pik ik in Mascha ;) Geweldig!!!!!

 5. WOUW wat een leuk stukje. Jaloers op jou!!! Zou ook wel bij Mascha op bezoek willen :-) of Cynthia van MissLipgloss.nl

 6. WOUW super leuk stukje, echt geweldig.
  Ben btw jaloers op jou dat jij bij Mascha kwam. Zou ik ook wel willen. Of in dat prachtige huis van Cynthia van MissLipgloss… whaaaa.
  Leuk stukje.

 7. Leukk stukjee ja ik zou ook wel op bezoek willen gaan bij mascha !!

 8. Superleuk! Ik volg Mascha al heel lang :)

 9. Nou Tedje zoals het er naar uit ziet, komt het vervolg op het interview volgende week.

 10. Leuke rubriek is dit!

 11. Er leuk stukje over mascha

 12. ja en Mascha is ook nog heel aardig en kan geweldige hapjes maken.

 13. Dank jullie wel:)
  @ Mick Ja, wat een leuke meid!

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid