|

Uit de kast van… Laura Jansen

Een tijdje terug had ik afgesproken met zangeres Laura Jansen.
Je kent haar natuurlijk van de prachtige cover Use somebody van
Kings of Leon, van haar eigen singles Wicked World en natuurlijk  Single Girls .
Laura Jansen woont al jaren in Los Angeles , maar nu ze in Nederland was wilde ze mij ontvangen. Voor de gelegenheid mocht ik  haar koffer inhoud fotograferen.

We spraken aan het einde van de middag af in het hotel waar ze logeerde.  De hele dag zou Laura interviews geven en die avond was ze genomineerd bij de 3Fm Awards, dus veel tijd was er niet.

Van haast was niets te bespeuren bij de zangeres. Net voor ons gesprek had ze nog in bomen geklommen voor een interview met DWDD. Daar was niets meer van te zien, ze zag er stralend uit alsof ze net een middagje wellness had genoten. Laura ontving me heel vrolijk, terwijl ze de kleding uit haar koffer op het bed spreidde.

booty,louboutin,bronxLaura is de dochter van een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder. Zelf woont ze al 10 jaar in Los Angeles waar ze naar eigen zeggen lekker kan uitrusten en muziek opnemen. Voordat ze in LA ging wonen had ze het vooroordeel dat iedereen daar oppervlakkig was met enorme nepborsten. Maar sinds ze een huisje met open haard onder aan een berg in een kunstenaarsbuurt heeft gevonden, heeft ze dat oordeel laten varen.

Laura reist veel heen en weer van LA naar Europa. Het vele vliegen is soms wel zwaar, maar Laura blijft zich goed voelen door veel water te drinken en ‘s avonds niet teveel te gaan stappen, maar met haar laptop in bed mailen met haar Amerikaanse vriend, muzikant, die ook in LA woont.

Wanneer ze een hotelkamer betreedt is het eerst wat ze doet: de kamer huiselijk maken. Ze pakt de koffer meteen uit en hangt haar kleding in de kast.

booty,louboutin,bronxLaura houdt erg van meisjesachtige jurken in combinatie met stoere laarzen en leren jack. ‘Het heeft iets Boheems. Daar hou ik wel van.’

single-girl-dancingVaak koopt Laura haar kleding in H&M- achtige winkels in Los Angeles of in tweedehandswinkeltjes van de filmstudio’s.

Haar boots draagt ze bijna altijd, maar ook houdt ze erg van enorm hoge hakken. ‘Als ik optreed zit ik achter de piano, dus dan kan ik ze makkelijk aan.’

De drie kwartier waren snel om. Op de vraag of ze het niet heel lastig vond om door steeds verschillende mensen te worden geïnterviewd, antwoordde ze:
‘In het begin was dat wel wennen, maar ik heb geleerd om te zoeken naar iets gemeenschappelijks. Met bijna iedereen heb je wel iets gemeen.’


Toen was het tijd voor de 3Fm Awards waar ze onverwacht ook moest optreden.

Wat vind jij van Laura Jansen’s stijl? Zou jij  hetzelfde dragen?
Wil je  zelf wel eens vertellen over jouw eigen stijl en je favo kleding laten zien? Mail dan naar fashion@airmagazine.nl


Posted by on november 23 2010. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Uit de kast, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 Comments for “Uit de kast van… Laura Jansen”

  1. Superleuk artikel! En wat een leuke kledingstijl!

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik haar niet goed ken *niet op de hoogte van de Nederlandse Top 40* maar ik vind het jasje dat ze aan heeft erg leuk!

  3. Laura heeft een leuke stijl en ze is volgens mij een geweldige meid! 10 mei komt ze als gastoptreden bij Marco Borsato, verheug me erop!

  4. volgens mij heeft iemand kaartjes;-)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021