|

Vintage kleding per kilo kopen

Nu de lente begonnen is, is er weer een legit excuus om nieuwe outfits in te slaan! En welke kleding blijft nu eenmaal langer stylish verantwoord dan vintage? Om je hier een handje bij te helpen, worden er maandelijks evenementen georganiseerd door Vintage per Kilo door heel het land.

Milieubewust met Vintage per kilo

Vintage per Kilo is een bedrijf zonder eigen locatie. Iedere keer als ze een evenement organiseren is dit weer ergens in een andere stad. Entree is gratis en vervolgens is het in slaan met €15 per kilo. De kleding die ze aanbieden komt van ROF wholesale. Bijhouden waar de evenementen zijn, gaat het handigste via de facebookpagina waar ze hun evenementen opzetten. De kilo sale van maart was bijvoorbeeld in Rotterdam en de eerstvolgende vintage verkoop vindt plaats op 24 april in de Jaarbeurs in Utrecht! Daarnaast houden ze je op deze pagina ook op de hoogte van wat voor kleding er verkocht zal worden.

Dagje met huisstofmijt allergie

Rommelmarkten en tweedehands winkels staan er garant voor je binnen 10 minuutjes ziek te krijgen als je allergisch bent voor huisstofmijt. Dus vergeet je antihistamine en inhaler niet en ga gereld even naar buiten om bij te komen. Happy shopping!

tweedehands-kleding-airmagazine

Posted by on april 19 2016. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid