|

What’s in my bag: Anne Sara

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie

What’s in my bag: Anne Sara Verloop, 22 jaar, Studente Commerciële Economie

in-jouw-tas-airMijn tas is van Mimic en op dit moment is het echt mijn lievelingstas. Toen ik de sterretjes er op zag was ik meteen verkocht, uiteindelijk heb ik hem van mijn vriendje gehad omdat ik al mijn tentamens vorig jaar had gehaald.  Het lange hengsel aan deze tas vind ik heel erg fijn, ik sleep altijd van alles mee en met een lang hengsel krijg ik minder snel last van mijn arm.

Wat eigenlijk altijd in mijn tas zit is mijn telefoon, die gaat altijd mee, net als bij de meeste mensen. Ik heb allerlei verschillende hoesjes voor mijn telefoon, maar meestal zit deze roze er omheen. Ik vind telefoon hoesjes super handig, mijn telefoon laat ik namelijk nog wel eens stuiteren. Ik heb nog gewoon een         “ papieren”  agenda die ik ook meestal bij mij heb, deze is van Diglee en komt uit Parijs.

Ik draag vrijwel altijd iets van een sjaal en meestal zit er een extra sjaaltje in mijn tas, op dit moment is de sjaal met sterren mijn favoriet. Mijn portemonnee ontbreekt meestal ook niet, ik ben niet echt opgeruimd en deze zit dan ook vol met allemaal bonnetjes en rotzooi.

Ook mijn ipod en paspoort zitten vrijwel altijd in mijn tas. Mijn paspoort is eigenlijk niet zo goed te herkennen, er zit een cover om heen met schattige poppetjes. Die poppetjes zijn helemaal mijn stijl, de cover heb ik gekocht bij Paperchase in de Bijenkorf. Daar hebben ze vaak leuke dingen, ik moet er altijd even kijken als ik in de stad ben.

Verder zijn er altijd een paar lipglossjes, lippenstiften of lippenbalsems te vinden in mijn tas.En mijn roze usb stick.  Ook Nivea zonnebrand en een kleine deo heb ik vaak bij mij. Voor mijn eczeem heb ik altijd hydrocortison crème bij me, deze werkt snel en hoeft niet enorm lang in te trekken, je mag hem alleen niet te vaak gebruiken. Thuis heb ik nog veel meer zalfjes voor mijn eczeem, maar die neem ik niet allemaal mee. Meestal heb ik ook een notitieboekje mee waar ik in kan tekenen of ideetjes in op kan schrijven, het boekje met de hartjes komt uit Zweden.  Om al die tekeningetjes te maken heb ik ook vaak veel pennen, stiften en fineliners mee.Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on september 19 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “What’s in my bag: Anne Sara”

  1. Wat een superleuke dingetjes!

  2. OOK al weer zo’n leuke tas! Hoe komen jullie hier toch aan :)?! Vind het notitieboekje ook heel erg lief!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021