|

What’s in my bag: Audrey

Iedere Air-girl  heeft zo  haar vaste items die ze altijd met zich meedraagt. Die ene sleutelhanger uit Parijs, crème tegen eczeem, een Blackberry met geweldig hoesje… Airmagazine kijkt regelmatig mee in de tas van lezeressen, schrijfsters en toevallige passanten. Kijk je mee?
What’s in my bag:
Audrey, 14 jaar, Havo op  De Blesewic

My bag
Mijn tas is van de Primark, goedkoop maar super leuk! Ik heb er zelf een sjaaltje met panterprint omheen gedaan, om de tas wat op te fleuren. whats-in-your-bag-primarkLittle Diva , Blond en Fancy
Mijn schoolboeken zijn zo zwaar! Ik heb er verschillende kaftpapiertjes omheen gedaan, dat ziet er leuker uit. Het is kaftpapier van Little Diva, Oililly en Blond en mijn agenda is van Fancy. Die neem ik overal mee naar toe daar staan leuke weetjes en tips over make up in. Mijn Blush is van Darphin Paris en mijn mascara ‘Stiletto‘ is van Maybeline New York, hij werkt echt super goed! Sweet little lies van Lauren Conrad zit ook in mijn tas.lauren-conrad-little-lies-boekPink &  panter
Dit is mijn Panterprint portemonee van de Primark, uit Londen, ik zag hem en moest hem hebben! Ik vind panterprintjes , roze dingetjes allemaal wel leuk, op deze foto zie je ook mijn goudkleurige Blond Amsterdam etui met pennen en markeerstiften erin die ik gebruik  voor school. De zonnebril op de foto is van de H&M en heeft ronde glazen,dat is wel is apart en weer eens wat anders dan de Ray ban die je overal ziet.

schoolspullen-blond-john-friedaIk heb altijd wel beauty spullen bij me. Een borstel en Sheer Blonde Miracle Crème van John Frieda is super handig  en laat mijn  blonde highlights nog meer  oplichten. De parfum van Paul Boutique kocht ik  in Londen.

favoriete-eczeem-creme-protopicFavoriete crèmes
Dit zijn mijn crèmes, die ik nodig heb voor mijn eczeem en allergie. Ik heb Lanetta vaseline crème en Protopic voor mijn eczeem plekken, altijd fijn om bij me te hebben als ik erg jeuk krijg. De Nasonex is voor mijn neus, als ik bij stof in de buurt kom heb ik dit echt nodig, anders blijf ik maar niezen. De Blistex is voor mijn lippen, ik heb veel last van schrale lippen en deze balsem helpt echt tegen velletjes en scheurtjes. Deodorant is ook altijd iets wat ik standaard in mijn tas zit, deze is van Rexona.

whats-in-your-bag-londen LA  to London
Aan mijn Blackberry ben ik toch echt  verslaafd, twitteren, facebooken en pingen doe ik eigenlijk heel de dag door. Aan mijn sleutelbos zitten  wat dingetjes  die me doen herinneren aan vakantie en klassenuitje. De Britste vlag sleutelhanger heb ik gekocht toen ik in Londen was met school en de sleutel hanger van Mickey Mouse met mijn naam erop heb ik gekocht in Disneyland in Los Angeles toen ik daar op vakantie was.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on december 29 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “What’s in my bag: Audrey”

  1. Die vaseline crème heb ik ook een tijd gehad.. Je hebt leuke spulletjes (en erg leuke tas!) :)

  2. Waar heb je dat panterprint sjaaltje gekocht ?

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021