|

What`s in my bag: Einsteinbarbie


Airmagazine kijkt regelmatig mee in de tas van lezeressen, artiesten en toevallige passanten. Kijk je mee? Stella Bergsma is beatpoet en zangeres van de band Einsteinbarbie. Onlangs verscheen Stella’s debuutbundel Cupcakes, een bloemlezing van haar gedichten en songteksten.

Dit is een van mijn vele tassen! Ik kreeg deze voor mijn verjaardag van Michelle, zangeres en celliste van onze band EinsteinBarbie. Ergens in mij schuilt een klein meisje wat dol is op zo’n zuurstokroze snoepjestas.

Dit is de inhoud (lees: troep) van mijn tas. Ik heb besloten niets te censureren en gewoon mijn tas vandaag op de bank leeg te gooien. Alles wat ik gisteren meezeulde zit er dus in.

Schootgebed ben ik aan het lezen. Charlotte Roche is een heldin van mij. Ze is onverschrokken en onbeschaamd. Zo wil ik ook schrijven! Mijn eigen boek Cupcakes zit ook nog in mijn tas, omdat ik van de week een workshop poëzie op een middelbare school moest geven. Ik heb toen uit mijn eigen bundel voorgelezen. Het was heel leuk om te doen, er zit onwijs veel talent bij die kids.

Ik gooi altijd alles in mijn tas wat ik gebruik. Daardoor zit hij vol met losse sieraden, zonnebrillen (die ik erg veel draag) en make-up. Hier zie je mijn nieuwste aanwinst: een zonnebril van Smaak! die helemaal EinsteinBarbie is (retrocool ipv retecool). Er zit een Ray-ban zonnebril in, waar het pootje van af is, die ik al tijden bij me draag in de hoop dat een opticien het pootje er weer aan kan schroeven. Ik zie nu dat ik dat pootje helemaal niet bij me heb, dus dat gaat best moeilijk worden. De groene armband kreeg ik van een vriendin en is uiteraard met stippen. Het andere armbandje is helemaal voor mij gemaakt, er zitten foto’s van dierbaren in en van dingen die belangrijk voor me zijn.
whats-in-my bag-einsteinbarbie

Mijn dagboek, ik zet geen stap zonder. Ik schrijf er alles in tot boodschappenlijstjes aan toe.
einsteinbarbie-foto

Make-up tas en giga spiegel. Ik geloof niet in van die kleine prul spiegeltjes. Ik maak me graag op in de trein of achter in de auto op weg naar een optreden, dan doe ik nog wat met die dode reistijd.

whats-in-my-bag

Tja losse tampons een zakje cup-a-soup wat ik uit de lerarenkamer van die middelbare school stal, maar 1 handschoen en een SOK? Geen idee wat die daar doet!
einsteinbarbie

Een bloem voor in mijn haar, losse sieraden en mijn mobiel natuurlijk. Mijn dierbare mobiel. Als het kon zou ik ermee trouwen! Mijn oplader sleep ik ook altijd mee. Overal waar ik kom gooi ik hem meteen in het stopcontact. Met als gevolg natuurlijk dat ik die vaak laat liggen. Van de week nog in de klas waar ik de workshop gaf. De week daarvoor liet ik mijn mobiel in de bus liggen. Ik moest hem helemaal in Amsterdam noord gaan halen bij een man die Sheik heette en als beloning een date wilde.

einsteinbarbie-cupcakes

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 25 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “What`s in my bag: Einsteinbarbie”

  1. Hé Stella, snoepje, wat heb je een mooie spulletjes!

  2. Einsteinbarbie. De naam alleen al: geweldig!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021