|

Whats in my bag: Ingeborg

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie
Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft!
Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt? En je merkt aan de tas of iemand heel netjes en georganiseerd is of juist niet.

What’s in my bag:  Ingeborg (26) communicatiemanager
Ik heb zoveel verschillende tassen dat ik besloten heb om deze niet meer bij mijn kleding te matchen maar bij de inhoud. Na een snelle telling kom ik al tot 25 tassen en tasjes. Ik heb veel rugtasjes maar ben ook fan van kleine schoudertasjes en weekenders.

Voor vakanties ben ik een goed inpakster. Ik vergeet zelden iets echt essentieels. Voor dagelijks heb ik misschien wel teveel tassen om het overzicht te behouden? Te vaak zitten nog wat dingen in ‘de tas van gister’.


Ik heb altijd wel een kauwgompje, koekje of anders snoepje in mijn tas. Net zo standaard als de kauwgom zijn de vochtige doekjes (toetenboeners). Met een peuter ontkom je er niet aan en ik bemerkte dat het altijd handig is, ook voor je eigen handen en bijvoorbeeld je zonnebril of autoruit.

Natuurlijk mijn zonnebrillen koker (Marlies Dekkers), het blauwe doosje bevat mijn medicijnen. Dit doosje ontbreekt nooit, daarentegen zit mijn ventolin puf zelden in mijn tas.

Ook de het pleisterdoosjes (cupcakespleisters) vant het merk ontbreekt vaker dan dat hij er wel inzit. De paarse roos die je ziet liggen is een Bag- in- bag tasje van de Wibra.Verder heb ik bij me:
♥ Een zwart etuitje met mijn nagelgerei (Action)
♥ Mijn zilvergrijze portemonee (Wibra).
♥ Pasjes in een speciaal etuitje.
♥ nagellak van Essence

Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on augustus 30 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Whats in my bag: Ingeborg”

  1. Monique van den Broek

    Mijn tas is nogal onorthodox qua inhoudt; een koolstofmasker, een sos (MCS) armband, glutenvrije chemievrije voeding, een fles water met koolstoffilter, en natuurlijk geurvrije creme en oogpotlood. Tampons zonder petroleum en chloor, portemonnee, mp3 speler en sleutels.

  2. Ik ben er zo benieuwd naar! Kun jij de volgende What’s in my bag niet doen? :)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021