|

What’s in my bag: Lillou

Airmagazine kijkt regelmatig mee in de tas van lezeressen, artiesten en toevallige passanten. Kijk je mee?
What’s in my bag
: Lillou van As, studente PABO

whats-in-my-bag-airmagazinePraktisch ingesteld
Als student ben ik bijna altijd te zien met mijn Eastpack, maar mijn Baqsac is mijn pareltje die ik toch ook graag aan de rest van de wereld show. Dankzij zijn grootte is deze tas ook erg handig voor school, maar ik neem hem het liefst mee als ik op stap ga met de meiden. Ik kan alles er in kwijt, maar meestal heb ik alleen functionele dingen bij me. Ik ben erg praktisch ingesteld en hem liever niets overbodigs bij me.

Retro ipod video
Er is één ding heel belangrijk in mijn tas en dat is mijn, bijna in staat van ontbinding, ipod. Een mooie retro ipod video die al meerdere malen de grond van dichtbij heeft gezien, maar het nog steeds prima doet. Als ik een dagje veel onderweg ben gooi ik meestal wel mijn favo magazine , de Glamour,in mijn tas en neem ik ook wat pennen en  papier mee om te tekenen.

Verder heb ik altijd mijn telefoon en agenda bij me. Ondanks dat ik alles in mijn telefoon kan opslaan, schrijf ik mijn afspraken liever op papier. In mijn agenda heb ik ook een paar foto’s zitten zodat mijn dierbaren ook altijd meereizen.

Er is nog 1 ding in mijn tas die mooie herinneringen bewaart en dat is mijn sleutelbos. Daaraan hangen sleutelhangers uit verschillende landen, allemaal gekregen van mijn lieve vriendinnetjes en elke dag een herinnering voor mij hoe graag ik nog meer van de wereld wil gaan zien.

whats-in-my-bag-airmagazineMet al dat reizen mogen een spiegeltje, mijn deo van Rituals en Chanel mascara absoluut niet ontbreken.  Die laatste is mijn kleine wonder, na jaren geïrriteerde ogen heb ik ontdekt dat dit de mascara is waar ik wel tegen kan, redelijk bijzonder maar wel heel fijn!

Mijn oogdruppels heb ik ook altijd bij me, je weet nooit wie een lieve poes of stofverzameling thuis heeft.  Ook daarom heb ik bijna altijd extra allergie- en astmamedicijnen bij me.Omdat ik nu bezig ben met het sport onderdeel van mijn PABO opleiding heb ik mijn oranje kruis boekje bij me om te pas en te onpas even snel te lezen (lees leren).

En om elke dag toch weer goed aan te komen heb ik (vanwege zijn formaat) altijd vindbare portemonnee bij me. Deze bewaart mijn ov, pinpassen, id, rijbewijs en geld. Want met mijn warhoofd zou ik die zo kwijt zijn.

Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen? Mail dan redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on december 11 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “What’s in my bag: Lillou”

  1. wat een prachtige tas! Waar heb je die weg?

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021