|

What’s in my bag: Lindo

whats in my bag-airmagazine
Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft! Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt? En je merkt aan de tas of iemand heel netjes en georganiseerd is of juist niet.

What’s in my bag,
what's in my bag-VaudeIk ben vader, vriendje, IT’er, weblogger, hobbynerd, ondernemer(tje) oh ja en ook nog columnist voor Airmagazine. Mijn tas is daar onderhand een aardige afspiegeling van geworden. Die tas heb ik gekregen van mijn vriendin. Ze vond die volle jas- en broekzakken en zo’n riem vol met digitaal geweld geen gezicht… en ze had gelijk.

Dus zochten we een tas van Vaude uit voor me, tof ding, hij kan binnenstebuiten dan wordt hij oranje… goed dat doe ik dus niet, ook niet met Koninginnedag en de voetbal. Nee, echt niet, zelfs voor de foto van Airmagazine nog niet.

what's in my bag-lindoToch, ik mopper wel eens op vrouwen met tassen waar de halve wereld in zit en lach wel eens om die metrosexuelen die met zo’n schoudertas rondlopen als man van de wereld… en dan loop ik langs een winkelruit of een spiegel en zie mijn eigen tas… oeps euh… ik merk niet eens meer dat ik zelf ook zo’n tasdrager ben. Vergroeid ben ik ermee, ik kan eigenlijk niet meer zonder.

Wat draag ik dan in mijn tas?

6 sleutelbossen
Als systeembeheerder heb ik standaard 1 set sleutels per locatie en dan nog een bos met algemene sleutels voor beide locaties en een set met sleutels voor pc-sloten etc. Daarnaast nog een setje eigen sleutels en mijn autosleutels. Je moet toch een keer naar binnen en naar buiten.
♦6 usb-sticks
Als nerd zonder drivers, tooltjes, progjes en andere zooi aankomen zetten bij de gebruiker / klant, dat kan natuurlijk niet en iedere stick heeft natuurlijk zijn eigen functie *grijns* orde in de chaos… het kan echt.
portable harddisk
Niet alles past op een usb-stick dus ook nog een portable harddisk natuurlijk… beter mee dan om verlegen. Waar zou ik zijn zonder mijn iso’s, de digitale bibliotheek en ruimte om spontaan een back-up te maken van iemands pc als deze bezig is de pijp aan Maarten wil geven.


whats-in-my-bag-usb♦1 doosje Smint
Voor die momenten dat je denkt… *snif* ben ik dat of is er een natte hond in de buurt?
1 Ventolin Diskus
Ik heb CARA of COPD zoals je tegenwoordig moet zeggen, dus op de benauwde momenten ben ik liever voorbereid.
♦1 Roc Chapstick en een pakje Tempo
Hmmzzz…. Een beetje metroseksueel… euh… ach met een handtas en een chapstick ben ik gelukkig nog geen Beckham. En rondlopen met een snotneus doe ik ook niet.
Ventolin-whats-in-my-bag
1 Portemonnee
Voor de zeldzame momenten dat je nog ergens met cash moet kunnen betalen.
♦1 Mobieltje van de baas
Tsja… bereikbaarheid is ook zo’n hot item… soms voelt het wel een beetje als een remote voor de it-nerd. *ring ring ring* en kijk daar komt hij de huisnerd aangehold… zo is tie braaaaf.
1 Oplader incl. 2 kabels
Twee mobieltjes met verschillende USB-aansluitingen *zucht* standaardiseren graag! (De privémobiel nota bene van hetzelfde merk, zit altijd in de binnenzak).
whats-in-my-bag-copd♦1 Zakmes
McGyver I’m not maar met mijn tanden een computer uit zijn verpakking helpen gaat me toch te ver.
1 Tomtom
Ik ben it’er geen postduif….
♦1 Accespas van de Baas
Voor die plekken waar alleen ik mag komen, samen met een select gezelschap van andere nerds… wel niet de Rotary maar wel lekker exclusief.
1 Zonnebril met koker
Voor die momenten dat de wereld al te helder op mijn netvlies binnen komt.
what's in my bag-tas
♦3 Verschillende soorten visitekaartjes
Twee schoollocaties en een eigen bedrijfje en het handschrift van een huisarts, als ik wil dat mensen me terugbellen of mailen is het beter om de adres gegevens vooral niet op te schrijven voor ze…
1 Strip Ibuprofen
Voor die momenten dat al die bits en bytes mijn hoofd uit willen, desnoods met geweld.
Ik ben vader, vriendje, IT’er, weblogger, hobbynerd, ondernemer(tje) oh ja en ook nog columnist voor Airmagazine. Mijn tas is daar onderhand een aardige afspiegeling van geworden. Die tas heb ik gekregen van mijn vriendin. Ze vond die volle jas- en broekzakken en zo’n riem vol met digitaal geweld geen gezicht… en ze had gelijk.

Posted by on april 16 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021