|

What`s in my bag: Pluus

bag-air-copd-river island-koh

Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft!
Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt?

Anita: Ook te vinden op: http://www.wathebikaanvandaag.nl/

De River Islandtas kocht ik in september toen ik met een pijnlijke schouder uit Londen kwam. river-island-airmagazine-copd-astmaTassen met korte hengsels zijn niet voor mij weggelegd helaas. Ik prop zoveel in mijn mobiele kast dat ik al eens eerder een bezoek aan de fysio heb gebracht. Deze tas heeft een lang hengsel dat ik lekker over mijn buik kan hangen en hij is lekker zacht. Het liefst neem ik alles mee, zodat ik altijd impulsief op reis kan gaan. Vaak vervoerde ik mijn macbook in de tas, maar sinds ik een nieuwe heb ben ik daar wat zuiniger op. Mijn tasje functioneert namelijk op stations ook als stoeltje, dat wil ik mijn dierbare Apple niet aandoen.

Te allen tijde wil ik kunnen schrijven. Meestal kom ik op de meest onhandige plekken op een leuk idee voor mijn boek of verhalen. Zoals staand in een drukke bus wanneer ik iemand iets grappigs hoor zeggen of in de boekenwinkel- bladerend door een boek van een collega die me een briljant inzicht geeft. De Iphone is dan wel erg handig, snel type ik wat in en verzend het meteen naar mijn gmail. Helaas heeft mijn Iphone de laatste tijd wat kuren, daardoor neem ik tegenwoordig ook mijn leren Ciak-schrijfboekje mee.

agenda-Ciak-copd-airHet dromenboekje kreeg ik een tijdje geleden bij Happinez. Ik was er zo enthousiast over dat ik meteen begon te schrijven. Eigenlijk bestaat een groot deel van mijn tas uit: ‘ Stel je voor dat.’ Daarom heb ik ook altijd een camera bij me, zodat ik bijzonder geklede mensen kan fotograferen voor mijn blog op de site van Telegraaf/Vrouw. Normaal fotografeer ik met mijn Iphone, maar stel je voor dat de batterij leeg is en ik zie ineens een geweldig geklede vrouw langslopen… Op het gebied van make-up is mijn tas niet zo rijk bedeeld. Naast mijn nieuwe aanwinst: de groene nagellak van Koh, heeft eigenlijk alleen de spiegel de meeste waarde.
Die kreeg ik 15 jaar geleden van mijn toenmalige vriend en sindsdien kijk ik er iedere dag in. De relatie overleefde het niet. De spiegel tot nu toe wel, hoewel met wat schrammetjes. Er is al van  alles gedaan met die spiegel- van het bekijken van puistjes in mijn nek tot het functioneren als bijtring voor mijn dochter wiens tanden doorkwamen.

Wat zit er in jouw tas? Lijkt het altijd of je op reis gaat of maak je je tas  iedere avond leeg? Zit er een aandenken in of draag je alleen maar nuttige spullen bij je? Stuur foto’s van jouw tas met een verhaaltje naar yourfashion@airmagazine.nl

Posted by on december 8 2010. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 Comments for “What`s in my bag: Pluus”

  1. “Eigenlijk bestaat een groot deel van mijn tas uit: ‘ Stel je voor dat.’”

    Hahahaha, geweldig herkenbaar! En mooie tas btw!

  2. @des Ja,hahahaha! En mooie nagellak by the way

  3. Ik ben dan wel weer jaloers op de Iphone (ik heb een Nokia uit 1800 hier in Laos, maaaar met zaklamp voor het geval we geen stroom hebben!)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021