|

What’s in my bag: Vicky

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie
What’s in my bag: Vicky de Gruyter (16)  studente op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

whats-in-my-bag
Ik ben Vicky de Gruyter, 16 jaar en gek op tassen, schoenen, kleding en.. nouja.. ik bezit zo ongeveer alle tikken die een vrouw kan hebben. Deze keer in ‘’What ’s in My Bag’’ mijn lievelingstas.

airmagazine-fashion-astma-allergie-hooikoortsIk heb hem gekocht op de Rotterdamse markt. Één van mijn favo hobby’s is namelijk exclusieve accessoires etc. voor zo weinig mogelijk geld op de kop te tikken en ze vervolgens een plaatsje aan te bieden in mijn overvolle kast. Ik sleep dan ook altijd alles in mijn tas mee.

Hetgeen wat je ALTIJD in mijn tas zal kunnen vinden is mijn roze  Sony compactcamera. Aangezien ik fotografie studeer, elke dag wel iets te fotograferen tegenkom
en mijn spiegelreflex ietwat aan de grote kant is om overal mee naartoe te nemen, heb ik zo toch altijd de mogelijkheid iets vast te leggen.

Het volgende, wat denk ik wel te voorspellen valt, is mijn make up.Ook hiermee ben ik onafscheidelijk. Op een lange dag, valt altijd wel iets bij te werken. Voornamelijk lipgloss. Dit is denk ik ook een soort automatisme. Zonder kan ik niet.Iets wat hier prima bij aansluit zijn de andere schoonheidsartikelen om de dag mee door te komen.Deodorant van Rexona, een knalroze haarborstel, kauwgom, medicijnen maar ook een pen en aansteker komen altijd van pas.Nog iets belangrijks: sleutelbos. Zonder ga je natuurlijk de deur niet uit, sterker nog.. Zonder sleutels kom je niet alleen niet weg, maar ook niet terug (;
Overigens ben ik aan het beertje erg gehecht omdat ik deze van mijn beste vriend heb gehad toen hij na een ernstig ongeluk in het ziekenhuis belandde. Dus ook deze draag ik altijd bij me.

Last but not least: Mijn portemonnee. Hier zitten natuurlijk, behalve geld, belangrijke dingen in zoals foto’s, m’n  rijbewijs, identiteitskaart.. noem maar op.

Oh.. en met slecht weer komt deze panterprint paraplu natuurlijk ook altijd van pas.

Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on juli 28 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “What’s in my bag: Vicky”

  1. Wat een leuke spullen. Ik wil ook zo’n tas!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021