|

5 manieren om simpel te ontspannen

Stress zorgt ervoor dat je eerder last krijgt van je astma en van een allergische reactie kun je geestelijk of lichamelijk in de stress schieten. Hoe kalmeer je je lichaam zo snel mogelijk als het stuitert van de Prednison of je angstig bent omdat je lichaam niet onder controle te houden is? Vandaag 5 tips die je meteen kunt toepassen!

Bach bloesem

Vliegen, ik heb er een pesthekel aan. Bach bloesem druppels zijn plantaardig en helpen je bij paniekaanvallen en stress, daarom neem ik ze altijd als ik met het vliegtuig ga. Kun jij heel erg ongerust worden na een allergische reactie en weet je niet meer of je het nou benauwd hebt of verkeerd ademt? Een paar druppels Bach, ademhalings oefeningetjes erbij en je glijdt vanzelf uit je paniek.

Yogi tea

Deze thee bevat vaak specerijen, het originele recept is met kaneel en kruidnagel. Echt de perfecte herfstthee en heel fijn om onder je snuggie op de bank op te drinken. Of het komt doordat het door een oude yogimaster geblend is of dat het me aan mijn eigen yogales doet deken weet ik niet, maar ik vind het lekker rustgevend en cosy.

master-yourself-klein

Douchen

Er zijn mensen die het benauwd krijgen van een warme douche, maar bij mij zorgt het er juist voor dat ik meer lucht krijg. soms na 5 minuutjes, maar op slechte dagen kan ik wel een half uur onder de warme douche zitten.

Aveda stressfix

Douchen werkt dus goed bij me, maar wat het helemaal heerlijk en ontspannen maakt is een beetje Stressfix badzout onder de douche of in bad. En daarna de stressfix bodybutter, die is zo lekker vet en ruikt naar lavendel.

Asmr

De een vindt het raar en irritant, de ander krijgt er tintelingen van en ik val er vooral erg snel van in slaap; ASMR. Deze filmpjes waarin zacht gepraat wordt kunnen een rollenspel van een nagelstyliste bevatten of ze gaan over de leukste kerstversiering, maar altijd zijn ze sloom. Truste!
Lilium
Gentle Whispering

Morgen 5 tips die je op de iets langere termijn helpen om wat relaxter door het leven te gaan en je lichaam wat beter te ontspannen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 3 2014. Filed under Featured, Health, Heaven & health. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021