|

Affordable Art Fair 2013

Dit weekend vind de achtste editie van de Affordable Art Fair in Amsterdam plaats. Op een nieuwe locatie in een oud industrieel pand met geweldig uitzicht over het IJ en mooie lichtinval komt alle kunst prachtig tot zijn recht. Ik maakte een selectie van mijn favoriete stukken.

Les Deux Garçonsis

Dit duo maakt de geweldigste creaties door oude porceleinen beeldjes te combineren met (delen van) opgezette dieren. Werkte ze de vorige keer dat ik werk van hun zag nog met schattige parkietjes. Dit keer hadden ze de stap genomen naar een wat meer creapy combi met oa muizenkopjes.

affordable-art-fair-2013

affordable-art-fair-2013

airmagazine-diy-art-lowbrowCedric Laquieze

Aanstormend kunstenaar Cedric Laquieze had op de fair 2 creaties staan waarvan ik meteen verkocht was. Zijn werk bestaat uit combinaties tussen skeletjes, bloemen, vlinders en andere  insecten rechtstreeks uit de natuur. Samengesmolten tot sprookjesachtige figuren die in de meeste fantasy movies niet zouden misstaan. Heb je altijd al de enorme disere gehad om ingelijste vlinders aan je muur te hebben, dan weet ik zeker dat je deze ook wilt. En mocht je meer werk van hem willen zien. Afgelopen zomer ontwierp hij een birds head voor de Paris catwalkshow van Iris van Herpen.

affordable-art-fair-2013

affordable-art-fair-2013Ciou

KochXbos gallerie had o.a. werk van(de al eerder door Airmagazine geïnterviewde) Ciou hangen. Geweldig gedetailleerde illustraties waar je spontaan happy van wordt en die je eigenlijk zo in je handtasje mee zou willen nemen voor thuis aan de muur.

affordable-art-fair-2013

affordable-art-fair-2013

Waren de bovenstaande stukken een beetje buiten mijn budget, deze Guns met micky mouse kop van Will Coles bewees voor mij dat de Affordable Art Fair ook echt wel affordable is. Ik heb hem jammer genoeg niet gescoord, maar voor 150,- had ik het eigenlijk niet hoeven laten.

 

affordable-art-fair-2013affordable-art-fair-2013

affordable-art-fair-2013

De fair is nog tot en met zondag te bezoeken. Zelfs alleen als je op zoek bent naar inspiratie voor je huis, zeer zeker de moeite waard.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on november 3 2013. Filed under Events, Featured, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid