|

Backstage; Mercedes Benz Fashion Week

Het was de afgelopen maand weer tijd voor Fashion Week! Met mijn longen ging het behoorlijk goed, daarom kon ik zelfs drie dagen van de modeshows die tijdens de MBFWA gehouden werden genieten.Pics van mijn week en links naar alle shows vind je hieronder!

fleur-zwaait-ochtend-airmagazine

Ik stond ‘s morgens op tijd op om lekker te sporten. Daarna douchen, chillen en optutten. Hier lees je trouwens wat ik allemaal gebruikt heb aan haarproducten zonder parfum.

allaboutthatbase-slide

Omdat ik tussen het parfumdragende volk altijd paars uitsla en de laatste week stomme eczeemplekjes heb gebruik ik behoorlijk wat basisproducten om ervoor te zorgen dat mijn huid en gezond en rustig uit ziet. Terwijl ik me opmaakte voor de Fashion Week maakte ik gelijk even een foto van de door mij gebruikte producten. Lees All about that base om te lezen welke dat zijn.

edwin-oudshoorn-start-show-15-airmagazineDeze fashion week trapte ik af met een van mijn favoriete ontwerpers,  Edwin Oudshoorn. Zijn kleding was weer werkelijk prachtig!

rachelle-mbfwa-airmagazine

Rachelle maakte voor deze gelegenheid de foto’ s. Die we gelijk na de show natuurlijk even moesten checken!

drankje-mbfwa-15-fleur-airmagazine

Zaterdag stonden Sis, Tony Cohen en Barbara Langendijk op het programma. Ik had Eva meegenomen om filmpjes te maken van de show. Je kunt ze vinden op mijn instagram.

wijsis-klein We moesten natuurlijk even samen met Eva op de foto! Check trouwens haar supermooie insta accounts  parisdiaries en thedutchdiaries !

mbfwa-airmagazineDe show van Tony Cohen had een beetje een seventies feel.

diner-westerliefde-mbfwa-airmagazine-fleurNa de shows aten we in Westerliefde. Omdat er niets voor me op de kaart stond had ik een lijstje gemaakt met wat ik wel mocht en daarvan werd een salade met zalm gemaakt. En het ging , dat gebeurt bijna nooit, helemaal goed! Ik hoefde mijn eten niet uit te pluizen, mijn bord niet terug te sturen, heel fijn.

lunch-fashion-weekOmdat het bijna onmogelijk is iets te eten te vinden voor mij lunchte ik maandag thuis uitgebreid met pancakes en stroop. Daarna ging ik met Femke naar Amsterdam.

mbfwa-airmagazine Dorhout Mees had weer een prachtige  show, het leek wel een toneelstuk. De speciaal gecomponeerde muziek die het orkest speelde, de betoverende lichtjes en ontzettend mooie kleding, Femke en ik waren er vol van. Gelukkig had ik vantevoren gecheckt of er rook gebruikt zou worden zodat we aan het eind van de catwalk een beetje veilig konden plaatsnemen. Ik bezocht daarna de shows van  Pretty Wild Lingerie,  Evan Menswear en kon eindelijk een plaatsje bemachtigen bij Claes Iversen.

voorgerecht-westerliefdeOmdat Femke en ik allebei vrij weinig mogen besloten we weer naar Westerliefde te gaan. Van tevoren heb ik gereserveerd en allergielijst gestuurd met wat we allebei wel mogen zodat we veilig zouden kunnen eten. Het voorgerecht was lekker, maar mijn hoofdgerecht moest ik terugsturen. Met als gevolg dat ik mijn zalm met blik mais en peultjes in vijf minuten naar binnen moest schuiven omdat ik anders te laat voor de volgende show was. Maar wel gewoon moeten betalen natuurlijk. Daarom ga ik dus bijna nooit uit eten!

fotografen-mbfwa-1--2015-kleiner-airmagazineMijn mijn mond nog vol rende ik met Femke naar de volgende show. Er zijn altijd een berg fotografen aanwezig, hier zijn ze aan het werk bij Pretty Wild Lingerie.

claes-multi-glitter-ver

Ik had geluk en kon last minute een plaatsje bij Claes Iversen bemachtigen. Ik was op een trap gaan zitten voor beter beeld. Hier zie je wat de afstand tot de modellen ongeveer is. Het was heel erg leuk om zijn nieuwe collectie te mogen zien. En ik heb sowieso weer genoten van de Fashion Week, lekker met leuke meiden op stap en zo veel mooie kleding overal! En een goede reden om mijn mooie jurkjes uit de kast te trekken!

Volgende keer o.a. mijn verjaardag en valentijnsdag! Volg me ondertussen op @fstip  voor leuke filmpjes en pics!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on februari 19 2015. Filed under Backstage, Featured, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021