|

Mooie en milieuvriendelijke mok van Keepcup

Pak je steeds per ongeluk het plastic bekertje van een van je collega’s, wil je je kantoor een beetje opvrolijken of vind je het gewon zonde om op een dag pakweg 10 koffiebekertjes weg te gooien? De Keepcup is dan een goed alternatief voor je.

Kletsen bij de koffieautomaat

De Keepcup is ’s werelds eerste barista standaard, herbruikbare koffiebeker die onder vrijwel alle espressomachines en koffieautomaten past.  Met nog meer liefde voor het milieu én je koffie begin je de dag goed met deze cup. En nog een voordeel ten opzichte van de papieren beker: in de KeepCup blijft je koffie of thee dertig minuten langer warm.

allergie-astma-airmagazineVoordelen van de Keepcup

De kunststof meeneembekers zijn ideaal kantoorgezelschap, want behalve dat je je werkplek er wat kleur mee geeft zijn ze ook nog eens lichtgewicht, onbreekbaar, lekdicht en ook heel belangrijk: ze passen in vrijwel iedere bekerhouder van de auto of fiets. Ook kunnen ze probleemloos in de magnetron, vaatwasser en vriezer. De KeepCup is gemaakt van Polypropyleen #5, gifvrij plastic, zonder weekmakers en volledig te recyclen. Check ook eens de verschillen tussen het wegwerpbekertje en de Keepcup.

Verkoopinformatie

In Nederland is de KeepCup  o.a. te koop bij de Bijenkorf, verschillende espressobars, cadeau- en designwinkels. Naast de samengestelde collecties is het mogelijk een KeepCup samen te stellen in de op dat moment ‘standaard’ beschikbare kleuren. Verkoopprijzen zijn vanaf € 10,50.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on november 21 2013. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021